Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] FLAGA NIEMIEC!HELP

adamsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Siema po rejestracji na nexon i zalogowaniu do combata brat mi powiedzial jak z nim gralem ze mam niemiecka flage jak to mozliwe ?????

2. support nie odpowiada czekam juz tydzień i mam 1 prośbe która znajduje się nizej VV

Podobno miala byc rekompensata jest 28 listopada, naprawa buga czyli mieli wyslac country code change loguje sie jest godzina 15 i co? nic niema nic się nie zmieniło, caly czas mam flage niemiec - co zrobic nie wiem jak napisac do supporta pomoze ktoś ? Aha i jeszcze nie dostalem itemów za wygraną polski.

Opublikowano

Z taką prośbą nie licz na odpowiedź... Jeśli robiłeś reklamy to nx same się doładują na twoje konto.

Co do 1 pkt. to może po prostu masz niemieckie ip?

Opublikowano

Z taką prośbą nie licz na odpowiedź... Jeśli robiłeś reklamy to nx same się doładują na twoje konto.

Co do 1 pkt. to może po prostu masz niemieckie ip?

niemam niemieckiego ip bo brat ma te same i on ma polska

azalozyl dzień wcześnie

ludzie zlitujcie się pomóżcie to nie jest taki majątek a jak napisalem odwdzięczesię na 100%

Opublikowano

Przy rejestracji nic nie wybierałeś?? Spróbuj zrobić nowe konto i zobacz czy bedzie już normalna flaga Polski.

Przy rejestracji nic nie wybierałeś?? Spróbuj zrobić nowe konto i zobacz czy bedzie już normalna flaga Polski.

Opublikowano

nie chce mi sie robic nowego maila i po co skoro tam nic nie bylo do wyboru ?
Opublikowano

Ja też miałem ten problem, ale to dlatego, ze mieszkam przy granicy z niemcami :) i pewnie łapie mnie jakbym był u nich. Nic nie zrobisz jedynie możesz doładować NX'y ;p

dópa!

Opublikowano

Spokojnie. Jeśli mieszkasz w polsce a dostałes konto z flagą niemiec, to nexon ci to odda w środe.(chodzi mi o zmiane kraju)Gdybyś czasem na strone ca wbił było bo dobrze i byś wszystko wiedział..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

o bosh czytacie troche :D gdyz nexon postanowil zalozyc server dla Niemcow wszystkie flagi przez pewien okres czasu beda Szwabskie ale tyllko chwile jak zalozysz juz konto bedzie polska nwm jak wam to powiedziec Ps: dzis 27 a eventu ni ma-.- nowego WHY?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...