Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Anyone?

karteq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kb7vc1.jpg

19/6/7, Quadra kill, 368 creepsow still lose. To mnie zniechęciło do dalszego grania na dzis. Elo 1300~. EuW.

Ktoś jeszcze dostaje teammat'ów za drewna?

Opublikowano

;o kto płacze? Ja tutaj chcę się pochwalić swoim wynikiem, oraz quadra, a ty mi tutaj piszesz, że płacze? WTF? Nic nie wnosisz do tematu.

@WódkaUzdrawia

Trudno wykorzystać feeda kiedy ma się na ryju cały czas 2 exhausty oraz focus (5) przez przeciwnika ^^

Opublikowano

A ja wbiłem pente na rankedzie Jaxem, czyli mam ACE i przeżyłem. Każdego brałem po kolei na solo czasem było 1vs2 :) PENTA i ACE i 4 turrety z inihvem spuszowane bo jakiś koleś się odrodził i wygrany mecz

Opublikowano

Powiem Ci coś.Twoje staty to 19/6/7.Masz tylko 7 asyst i aż 19 zabójstw, jakbyś się podzielił killami z carrymi to uwierz mi, ale inaczej to by się skończyło.Wczoraj miałem świetny mecz, twich sfedowany aż do 24.Ja na midzie ostro sfedowałem teemo (taki ogar, że katą nie dawałem rady) Twich zamiast uczestniczyć w teamfightach bił redy i wiedźmy.Więc nie ważne są umiejętności jednego gracza tylko wszystkich, nie ważna jest twoja ilość killi, tylko twojego teamu.Tyle ode mnie

Opublikowano

Szkoda, że nie mam demka, bo akurat miałem LoLReplay'a wyłączonego, ale z tego co pąmietam to adc "ezreal" miał 2 BT. Ciężko dzielić się z kimś killami kiedy ktoś nie zna bulidu do niego. 1/5 zależy od Siebie samego jak się gra, a reszta to twój team. Ciężko wycarrować grę samemu, a miałem tak wiele razy, np. tutaj.

Opublikowano

Dokładnie, SAMEMU GRY NIE DA SIĘ WYCARROWAĆ. Raz grałem Vayne na bocie 9:0 w 10 minutcie, niezłego noobka miałem w enemy ale i tak przegraliśmy, spojrzałęm na mida 0:11 Jungle 1:8 (Nocturn z Infinity i Wrigglem) Tylko solotop i bot sobie radził

Opublikowano

na rankedzie (w tym sezonie) tristaną 15 5, ostry feed w early dobry support itp, ale niestety udyr w jungli nieogarniał ;/ to samo diana. nafeedowali morde z topa który jak wbijał się wtedy na low hp na mnie jeszcze mnie potrafił udupic ;/ i niestety mecz lose ( 0 2 ranki już :()

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...