Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie telefony preferujecie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurzaja mnie samsungi :< kazdy je ma, wcale nie sa najlepsze a od plastikowego designu (calosc z plastiku/wyglada jak plastik, okragle krawedzie, dupny podluzny przycisk home ktory rujnuje design, tylko SGS III jest z lepszego materialu..).

Dla mnie

Lumia i Xperie Sony rulez!

Kafelki uwielbiam na tyle, ze na moim slabym (andek 2.2, procek 500mhz, 180 ramu..szkoda slow) fonie z androidem zainstalowalem sobie launcher WP7 :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Preferuje samsungi i htc :) sgs2 nie jest z kijowego materiału, spadł mi na schody (nie drewniane) wyświetlaczem w dół i dosłownie jest jedna ryska na rogu obudowy.. a spadł dosyć z wysoka

Opublikowano

Ja najbardziej lubię mocne telefony, z klawiaturą qwerty najlepiej samsung albo SE. Mam teraz samsunga chat 3500 który spada mi regularnie prawie codziennie na podłogę i odziwo jest cały ( na prawdę) :P

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim ukochanym modelem są HTCki. Obecnie mam niezawodnego i cudownego HD2. Aczkolwiek muszę przyznać, że zarówno Samsung jak i Xperie (te nowsze) są na bardzo wysokim poziomie i nie można im za wiele zarzucić. O ile HTC zawsze było "do przodu" to Samsung baaaardzo się wybił. I jest teraz liderem na rynku, nie ma co się oszukiwać. A najgorsze chyba są iPhone'y jeżeli chodzi o jakąkolwiek ewolucję. Ceny kosmiczne, a oferują niewiele więcej (jak nawet nie mniej) niż taki g3, którego cena przekracza trochę tysiąc zł.

Opublikowano

Ja tam na mojego Samsunga Galaxy Mini 2 nie narzekam. Sprawuje się dobrze, raz mi upadł lecz żadnej ryski nie zauważyłem. Choć nie powiem, że Xperie teraz są na TOPIE ;p

skpUo.png

Opublikowano

Posiadam xperie x8 , mam ją 2 lata (kupiłem jako jedną z najnowszych wtedy na rynku) i nie wyobrażam sobie innego zastępcy niż xperia :)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

iOS - płacisz za jakość, a nie za markę!

Mam xperię play i jestem zadowolony, ew. HTC czy sony ericsson.

Opublikowano

W moim przedziale potrzeb i możliwości finansowych Samsungi średniej klasy (Ace) dają sobie rade i to właśnie je preferuje.

Wytyczne (preferencje)? Przystępna cena, trwałość wykonania, dotykowy ekran, android, gabaryty które pozwolą na swobodne noszenie w kieszeni (bo nie zawsze człowiek nosi marynarke).

Jak skończy mi się umowa z operatorem, pomyślimy nad czymś innym, co za kilkaset złotych będzie dostępne w moim abonamencie. Sony Xperia kolegi wygląda dość kusząco, nawet w perspektywie przyszłego roku.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...