Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLAYSRO OSIRIS

PRZEMAN_Osiris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prywatny server Seidenkraft Osiris cap 110 zaprasza graczy do dołączenia do aktywnej społeczności na serwerze Osiris.Server ma ponad 4 miesiące i wielu graczy,codzienne eventy,free silki za pomoca opcji vote 2x na 24h.Częste update i dodawane avatary+nowy duży update 1 Grudnia!!!Więcej info na stronie http://seidenkraft.com/?from=21186 polecam naprawde warto!!! P.s gra sporo polaków smiley.gif)

Opublikowano

oczywiscie, sony chodza po 50b a kazdy ma poand 999b+ i kazdy z graczy ma po 16gf

malo tego na lewo mozna kupywac itemy od GM ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Grzegorz to zakładaj na gmailu konta,dochodzi w 10s,a co do ciebie gepard mylisz się...nova power są dość tanie a gm niesprzedaą tam nic.Pozatym Seidenkraft ( stare PlaySro ) to nr 1 z all priv serwów i uwierz mi ekipe do update,eventów,supporta klientów maja świetną.Jakby co pm w grze na mnie nick PRZEMAN http://seidenkraft.com/?from=21186 polecam i proponuje zapoznać się z forum a znajdziecie odpowiedź na każde pytanie dotyczące serverów Seidenkraft :)

Opublikowano

@Przeman

widocznie malo wiesz, wszystko zaczelo sie od Apollo capu 80. reszte poszukaj na epvp bo temat byl przeramiany kilka razy i zostalo to udowodnione

b421ea0bef5eb630m.png

Rekrut
Opublikowano

Grzegorz to zakładaj na gmailu konta,dochodzi w 10s,a co do ciebie gepard mylisz się...nova power są dość tanie a gm niesprzedaą tam nic.Pozatym Seidenkraft ( stare PlaySro ) to nr 1 z all priv serwów i uwierz mi ekipe do update,eventów,supporta klientów maja świetną.Jakby co pm w grze na mnie nick PRZEMAN http://seidenkraft.com/?from=21186 polecam i proponuje zapoznać się z forum a znajdziecie odpowiedź na każde pytanie dotyczące serverów Seidenkraft :)

Hahahahahahah... Na Seidenkraft aka PlaySRO które niby zostało sprzedane jest korupcja i zostało już to udowodnione. Co do "ekipy" do updatów itd. to niby mają najlepszą? Proszę Cię jak to można być tak naiwny? Najlepsze updaty jakie posiadają to mają je od Synxa, który robił im je jak populacja na Myth była zbyt mała, żeby opłacić server. Co do Osiris to każdy posiada tam po 1/2/3 goldfarm party, jak tu grać na takim servie? Osiris = 24/7 botting inaczej nie masz dobrego setu itd...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Niema tu bot pt bo ludzie reportują odrazu,jakbyś grał to byś wiedział a żeby się dorobić trzeba być aktywnym jak wszędzie i tyle..Ja gram od startu i swoje wiem jakby ktoś zaczynał i potrzebowal troche kasy na start pisac do mnie pm w grze PRZEMAN,pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...