Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile wezmę.

Gość METRO 2033

Rekomendowane odpowiedzi

Gość METRO 2033
Opublikowano

Ile wezmę za konto 50lv wszystkich power up jest oko 10000+ i na koncie jest 87aut wszystkie za SpeedBoost i podtuningowane częsciami Ultra itd.

Znajduję się tam także 98520 SpeedBoost .

Proszę o rozsądne ceny :)

Opublikowano

Około 289 zł, dobra cena. To zależy także ile łącznie wydano na speedbosty (prawdziwych pieniędzy). Musiałbyś to obliczyć i wtedy można pomyśleć, dodając także auta i części ultra.

Za 290 zł można spokojnie sprzedać konto, mi kolega kupił konto 47 lvl za 150 zł, bez żadnych części ultra: Pontiac Soltice GXP, Lamborghini Murcielago LP-650 4 Roadster, Ford mustang Boss '12 i Porsche Panamera turbo :)

Mój kolega nie pomyślał bo widziałem bardzo podobne konto tylko zamiast Murcielago było inne auto i konto sprzedane za 70 zł :0

Opublikowano

mi kolega kupił konto 47 lvl za 150 zł, bez żadnych części ultra: Pontiac Soltice GXP, Lamborghini Murcielago LP-650 4 Roadster, Ford mustang Boss '12 i Porsche Panamera turbo :)

Mój kolega nie pomyślał bo widziałem bardzo podobne konto tylko zamiast Murcielago było inne auto i konto sprzedane za 70 zł :0

Mam nadzieję, że to było dawno bo jeśli nie to żałuję, że nie sprzedawałem swojego, nawet za taką cenę bym z chęcią to zrobił.

Proszę o rozsądne ceny :)

Ja na twoim miejscu policzyłbym Boosty, które były wydane, bo tak na oko to jest 400 tyś. Aktualna stawka to 50 tyś - 200zł, czyli u ciebie 1600zł. Zażądałbym z tego 10-20% jako minimalna stawka, na pewno wiele chętnych się znajdzie więc można przeprowadzić małą aukcję.

EDIT

Przecież napisałem, że około 400 tyś, podliczyłem jedynie samochody i aktualnie posiadane SB. Doradziłem bardziej z metodą wyliczenia bo sam najlepiej określisz ile wydałeś.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Gość METRO 2033
Opublikowano

To sobie to policz z autkami i częsciami .. oko 500tyś sb..

Opublikowano

Obecnie konta są tanie i nie opłaca się teraz ich kupować. Wg mnie obecnie wyciągnąłbyś ~200 zł. A W/L jakie masz?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...