Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najtańsza konsola PS3 Slim 120-160 GB ?

goes173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam konsoli PS3 a wszędzie Super Slim za 1500zl . Znalazłem na euroagd slim 160 i 320 za 899zł obydwie bo jedna w promocji . Wiem , że jak na 320 to tani ale ie potrzebuje tyle . I Szukam konsoli PS3 no jakoś do tych 800zł no chyba , że do 900 ale z grą . Kupie dopiero w styczniu więc promocje raczej nie dotrwają do wtedy , a może nawet do tego czasu potanieją . Co myślicie ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tutaj masz dosyć tanio Super Slimkę 500 GB:

http://allegro.pl/konsola-playstation-3-slim-500gb-super-cena-hdmi-i2811902320.html

Ale jak kupisz dopiero po nowym roku to ceny raczej mogą jeszcze zejść w dół

Opublikowano

Na Allegro ceny zaczynają sie od 200zł w górę, więc ten serwis jest odpowiedni. Wiadomo, że im później tym taniej.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Na Allegro ceny zaczynają sie od 200zł w górę, więc ten serwis jest odpowiedni. Wiadomo, że im później tym taniej.

Za 200 zł ciężko kupić PS2 ,a co dopiero PS3. Cena minimalna to ok 600 zł

Opublikowano

Pod żadnym pozorem niechce używki . Myśle , że w styczniu wybora się do skelpów typu mediamark , euro itd .

A też jakie gry polecacie na PS3 do 70 zł ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Napewno zakupie GT5 oraz GTA 5 , zastanawiam się też nad Saint Row i Fifa 12

GTA5 teraz jako przed premiera kosztuje coś ok 200 zł , wyjdzie będzie jeszcze droższa chyba

Opublikowano

Kup Fife 13 zamiast 12 - do stycznia stanieje...

Fifa jakoś od 3 lat mało się zmienia to nie wiem czy jest sens wydawania kasy , za jakieś mało Ciekawe tryby gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...