Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PHYZE4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z komputerem lub z grą Sleeping Dogs. Wcześniej takie rzeczy działy się z minecraftem. Odpalałem i po kilkunastu minutach komputer mi się wyłączał albo uruchamiał ponownie. Wczoraj zainstalowałem Sleeping Dogs i dzisiaj widać efekty, czyli gram np 20 minut. Zdążę zrobić jedną misje trochę pojeździć i komputer się wyłącza lub uruchamia się ponownie. Proszę o odpowiedź.

Komp:

Win7 64 bit

8GB RAMu

AMD Radeon HD 6800 Series

AMD FX-4100 Quad-Core Processor

Ogólnie nie znam się zbytnio na komputerach więc jeśli można proszę o szczegółową instrukcje co zrobić. Z góry dziękuje

Opublikowano

Sprawdź programem SpeedFan 4.47 temperaturę karty graficznej (najlepiej daj nam SS) gdy jest pod obciążeniem (graj np. w to Sleeping Dogs) ;)

Bo albo zasilacz nie wyrabia i z powodu temperatury komp się restartuje.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ojć masz wirusa albo coś z jakąś częścią sie stało ja tak miałem musiałem system zrobić po systemie było wszystko cacy a jak niechcesz robić systemu to antywirek http://www.avast.com/pl-pl/free-antivirus-download darmowy trzeba tylko sie zajerestrowac jak już go ściągniesz to darmowa ochrona na rok i wirusy ci wyszuka i warto jeszcze cleanera ściągnąć to program jak by czyszczący historię internetu ciasteczka kosz itp http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prawdopodobnie masz słaby zasilacz który nie wytrzymuje i się wyłącza. Otwórz obudowę i zobacz na zasilacz. Podaj Mi nazwe i model tego zasilacza.

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Widzę że sprzęt jak na tą grę spoko bo mam podobny i na ultra na luzie śmiga. W takiej sytuacji wirusika załapałeś lub zasilacz ci pada. Też tak miałem na starym kompie i zawsze siadał mi na grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...