Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AEK vs L85A2 która broń lepsza ?

warchlak2255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie grałem L85A2 ale jak dla mnie aek jest najlepszy i mało ludzi ma L85A2 więc pewnie nie jest takie dobre.
Tez niewiele osob biega z qbu a jest przesrane

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

la mnie te new bronie jakieś lewe są..... famas i tak dla mnie lepszy jest :)

as val od g53 tez lepszy ....

ta new sniperka gorsza od l96...

jedyny ratunek to może być new broń dla medyka :) to może być coś ciekawego :>

ale co do tematu :

po filmikach sądzę że L85 jest lepsze.... ale drogie.... chyba że ktoś 27 wbije to można spróbować :)

sądzę że osoby przyzwyczajone do aeka będą dalej aekiem grać :)

YAY

Opublikowano

Szczerze mówiąc grałem większość bronią mg36 i nawet polecałem i mając QBB-95 wcześniej to nie zbyt mi się podobała ta broń i na początku nie przypadła mi do gustu dopóki koleś mi nie powiedział,żebym zmienił na inną kolbę gdyż we wcześniejszej i przy celowniku m145 broń nie raz nie zadawała obrażeń,ale jak już właśnie koleś powiedział żebym zmienił tą kolbę i jak już zmieniłem tak do tej pory siekam już z QBB-95 i nawet już nie chcę powracać do mg36,a tak btw. później jak chwilo powróciłem do mg36 to jedno co na usta się cisło co to za szajs :D.Nawet staty w moim profilu wszystko wyjaśniają,że QBB-95 jest lepsze.Także powracając do tematu to właśnie mało osób korzysta QBB-95 tak samo właśnie jest z L85A2 broń kosa jak ktoś na mnie z tym leci i zbyt szybko nie zareaguje mam deda.

Ps.Może i dobrze,że mało osób ma te w/w bronie :D

Opublikowano

Własnie ! powiedz jaka kolba jest najlepsza do QBB ! xD

W QBB na początku grałem kolbą stabilizacyjną i właśnie ona źle się spisywała teraz korzystam z kolby nemesis i jest git :P

Także teraz celność w QBB mam aż 27% gdzie w mg36 jest 24% a tak poza tym to już porzuciłem mg36 :D

A tak poza tym czy grałem mg36 to i tak ludzi wkurzałem i się nieźle wkurwiali,ale teraz przy QBB jeszcze gorzej ludzie się wkurwiają xD

Opublikowano

Różnica miedzy aekiem a L85 jest taka :

Recoil, zasieg, szybkosc oraz L85 moze rozjebac pilota w kokpicie heli lub jeta a aek nie :)

OndteAw.png
Opublikowano

w każdym bądź razie L85A2 jest lepsze od AEK'a

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

L85 jest najlepsze dołożycie sobie do niej viper magsy i macie damage po 30 z ok 150 metrow, wylosujcie sobie m145 i będziecie snajperami, serio, wielu ludzi nazywa mnie cziterem bo zabijam ich z nieziemskiej odległości, (co jest nieprawdą bo brzydzę się cziterstwa a jestem na forum tutaj ponieważ chciałem zdobywać wiedzą o bf'ie jak i jej udzielać) Najlepszą kolbą dla mnie jest taktyczna lub nemesis (przy czym zamiast 30 damage masz ok. 25), a lufa predator bądź precyzyjna, ją pozostawiam Wam do wyboru.

Opublikowano

Super ja z G3A3 potrafie rozjebać równie dobrze co z tej L85 :D

Jednak najlepszą bronią jak dla mnie jest F2000 i nic tego nie zmieni :) Jest jak AEK tyle że lepsze

OndteAw.png
Opublikowano

ale te wsyzstkie bronie (F2000, AEK, kupa juzia) nie potrafi tego co L85A2 ;) Poprostu L85A2 jest najlepsze i musicie przyznać mi racje a jak nie to albo tego nie macie albo tego nie macie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie grałem L85A2 ale jak dla mnie aek jest najlepszy i mało ludzi ma L85A2 więc pewnie nie jest takie dobre.

Ja mam L85A2 i to jest poprostu najlepsza broń dla szturmowca jak jade na Sharqi to zazwyczaj mam staty 80/6 i zdobywam tak po 15k-16..

- jak dla mnie aek jest najlepszy i mało ludzi ma L85A2 więc pewnie nie jest takie dobre.

Ciekawe dlaczego mało ludzi ma L85A2 a więcej ma Aek.

Aaa.. może dlatego, że aek to kupie sobie na stałe za 1300 funds, ale też mozna kupić na 1 dzień prawie, że za darmo..

A odnośnie L85A2 to dlatego mało ludzi gra nią może dlatego, że kosztuje prawie 19.000 funds..

Opublikowano

Kurde, koleś chce mały rozrzut i duży zasięg wy zamiast napisać, że l85 jest lepsza, bo jest to piszecie wywody o wszystkich innych broniach.

AEK jest tylko na małe i średnie dystanse, zato l85 kiepsko się spisuje na krótkich, bo jest za wolna.

Do tego jak nie masz nemezis a masz m145 do tej broni to dupa sobie nie pograsz, bo będziesz musiał strzelać po 1 strzale a do tego lepszy jest sniper -.-

A jak chcesz latać z l85 z reddotem to to tylko strata kasy, bo to samo a nawet i więcej zrobisz z FAMASEM.

Dziękuję, dobranoc.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Definitywnie l85 najlepsze. Grałem nią i mam ją to taki broń sieje masakrę :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

AEKa na stałe kupisz bez problemu za darmo, robiąc 3 oferty na SponosrPay.

Za to L85... za 19k... lepsze, ale tu już musisz wydeć kaskę.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...