Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Herce i rozdzielczość

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Mam problem z rodzielczośćią - Gdy ustawiam w grze np PlanetSide 2 lub Bfie pewną rozdzielczość to wyskakuje czarny ekran z napisem "Out of frequency" i podane jakieś Herce (Hz) .Problem pojawia się tylko w co niektórej rozdzielczośći nie tylko w grach :)

więc pytanie jak odpalić grę która z góry mi się odpala na "nie odpowiedniej rozdzialce" i czarny ekran nie moge nic zrobić tylko alt ctr i del . Posiadam karte graficzną gf 9500 a monitor nie mam pojęcia jakaś 17 calówka Daytek .

da się jakoś ominąć problem ? może w windowsie obnizyć Herce ... Przepraszam że pisze chaotycznie ale sam go do końca nie rozumiem i niewiem w czym siedzi monitor , grafika czy windows 7 64 bitowy

Opublikowano

Musisz wiedzieć jaką masz rozdzielczość monitora, i taką samą ustawić w grze musisz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Herze to jest odświeżanie monitora, ustaw na 60 lub 75 bo to najbardziej standardowe (takowych ustawień szukaj w sterach)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema nie wiem dokonca ale wiem jak bylem do taty to mielismy taki problem i cos kliknol prawym przycieskiem w ikone gry i zaczal przestawiac wiem tylko to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...