Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premiera Cabal 2 w Polsce

Revers011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy w Polsce będzie premiera Cabal 2?

"Dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie..."

pre_1380002220__sasuke_sygna.png

Opublikowano

Podobno w EU ma być nie wcześniej niż 2k14, a w PL nie ma podanego jeszcze, a także szukałem ostatnio na ten temat jakiś notek.

Opublikowano

Polska podobno ma być Dystrybutorem w Europie więc możemy się spodziewać pod koniec 2013r.

I jak Polska firma zostanie dystrybutorem Cabala2 to możemy się spodziewać gry w naszym ojczystym języku.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Szkoda ,że pod koniec 2013r. Już 1.5 roku temu wiedzieliśmy ,że będzie Cabal 2 a teraz musimy jeszcze rok czekać? ; / Żenada.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

• 1 rok później...
Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję temat po ponad roku, lecz szukałem w internecie i ciągle nie mogę się doszukać kiedy nastąpi dystrybucja gry w europie. Bardzo mnie to interesuje. Czy ktoś posiada aktualne informacje tyczące się tej gry, lub gry Black Desert (kiedy będzie można pograć w Europie) Za wszelkie informacje z góry dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję temat po ponad roku, lecz szukałem w internecie i ciągle nie mogę się doszukać kiedy nastąpi dystrybucja gry w europie. Bardzo mnie to interesuje. Czy ktoś posiada aktualne informacje tyczące się tej gry, lub gry Black Desert (kiedy będzie można pograć w Europie) Za wszelkie informacje z góry dziękuje.

Nie ma daty premiery w EU. Pisałem to już w paru tematach.

Opublikowano

Czytałem parę wypowiedzi i tematów na temat premiery w EU.

Na 100% będzie wydane w 2014. Na tę chwilę twórcy przewidują gdzieś Maj-Sierpień, ale może się to zmienić bo ciągle coś wprowadzają. Jak próbowałem grać na KOR. Cabal 2 to przestałem tylko i wyłącznie z tego powodu że codziennie były up-daty z wprowadzanymi nowymi rzeczami lub poprawkami :)

Tak więc możecie się spodziewać że już w tym roku będzie można napierdzielać w CO2 :)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Czytałem parę wypowiedzi i tematów na temat premiery w EU.

Na 100% będzie wydane w 2014. Na tę chwilę twórcy przewidują gdzieś Maj-Sierpień, ale może się to zmienić bo ciągle coś wprowadzają. Jak próbowałem grać na KOR. Cabal 2 to przestałem tylko i wyłącznie z tego powodu że codziennie były up-daty z wprowadzanymi nowymi rzeczami lub poprawkami :)

Tak więc możecie się spodziewać że już w tym roku będzie można napierdzielać w CO2 :)

Mieliśmy spodziewać się w wakacje 2013 i co z tego wyszło? Masz jakiś link z tym info, że niby maj-sierpień?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...