Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multikonto S&F

Gość Wesołek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yO, jak macie kilka kont to oberwaliscie bana za multi? W tej grze banują za multi? bo na forum pisało, że multikonta bd tępione. Chciałbym załozyc drugą postac na tym samym swiecie, ale nie chce dostac stałego bana. Nie wiem czy mam zmienne IP, ale mam router

Opublikowano

Prawdopodobieństwo że odkryją że masz multi konto jest równo 0. Tylko wtedy gdy ktoś Cię zgłosi, będzie miał dowody itp. Wtedy będziesz się mógł bać.

Opublikowano

Admin SF sprawdza baze danych,więc jak zobaczy te same IP to ban:) Ale nejpierw to dokłądnie sprawdza żeby nie dać bana z nic:)

Opublikowano

Terio spiskowe jak o Smolensku. Ja gram na 5 kontach na s7 od 1.5 roku i nic sie nie dzieje. Nawet pamietam jak na moim glownym (najwiekszy lvl) chcialem zmienic nick i podalem przypadkowo maila do innego konta (dwa podobne maile mam roznia sie jedan cyfra) i przyszla mi wiadomosc, ze na mail ktory podalem jest zarejestrowane inne konto. Kazali mi sie usunac. Nie usunalem. To bylo z pol roku temu.

Admin Cienia
Opublikowano

2 lata, 3 konta, 1 serwer = 0 bana. Bot praktycznie 24/7 był stawianyz przerwami typu nie było prądu bądź neta :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Nowicjusz
Opublikowano

2 lata, 3 konta, 1 serwer = 0 bana. Bot praktycznie 24/7 był stawianyz przerwami typu nie było prądu bądź neta :)

D&G gra w S&F rarar :D

Co do tematu nie dają bana za multi

1354312939-U782283.png

Opublikowano

Niby dają ale ,że odkryją to mały % .

Jakbyś miał farme kont na servie jedym z 20 to są wieksze szanse.

Mój znajomy gra ma muli ma +250 lv i jeszcze nic nigdy nie dostal ;)

Kończ waść, wstydu oszczędź

Nowicjusz
Opublikowano

@up nie wiesz nie mów..

jeden z mojej gildii dostał bana bo ktoś na niego na frajerzył ban na 99 dni dostał..

Musiał być obu kontami w jednej gildii lub nabijał sobie ranking

1354312939-U782283.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do mnie, od 2 mies mam 3 konta, każda klasa, na s5 i bana nie ma, więc widocznie za multi nie ma bana ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...