Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]X8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem , zainstalowałem ROM na 2.3.7 po zrebootwaniu system stoi na napisie Sony Ericsson . Zainstalowałem program Sony update service kiedy chcę zaktualizować telefon pisze , że jest zainstalowana najnowsza wersja androida na telefonie ( robiłem według instrukcji wyciągałem baterie na 5 sec . Następnie ją włożyłem uruchomiłem telefon we fleshmodzie zapaliła się zielona dioda).Telefon nie został zaaktualizowany. Próbowałem przez Sony PC Companion też się nie da klikam aktualizacja telefonu daje ok ,okienko miga i nic się nie dzieje. Kiedy próbowałem flashowac telefon flashtoolem , flashuje się i po chwili pisze że telefon został odłączony pomoże ktoś ?! Z góry dzięki Pozdrawiam Qoox

minecr10.pngindev-10.pngalpha-10.pngbeta-p10.pngbadge-11.pngminer10.pngbuilde10.png
Opublikowano

Wgraj od nowa rom 2.3.7 , zrób pełen wipe wraz z Cache , jeśli będziesz miał ten błąd wejdz w konsole ADB i wpisz komendę "fastboot -w". Może pomoże.

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Wgraj od nowa rom 2.3.7 , zrób pełen wipe wraz z Cache , jeśli będziesz miał ten błąd wejdz w konsole ADB i wpisz komendę "fastboot -w". Może pomoże.

Ja wogole nie moge wejsc klawiszem wstecz w xRecovery

Pomoże ktoś ;/ ?

minecr10.pngindev-10.pngalpha-10.pngbeta-p10.pngbadge-11.pngminer10.pngbuilde10.png
Opublikowano

Rety, rety a kernel zmieniłeś? Pewnie nie... zostaje flashowanie telefonu flash toolem i wgranie podstawowego androida. Wyślę Ci link na pw z tutorialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...