Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Windows 8

BonBonowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Jak zaktualizować Win 7 na 8 za 69zł, bo słyszałem, że się tak da.

2) Czy wszystkie programy, które działają na win7 będą działały na 8?

3) Czy win8 działa dużo szybciej od 7?

Na razie tyle jak sobie coś przypomnę to dopisze.

Opublikowano

1/ nie

2/ nie

3/ nie

Wyjdz z domu ,

1/ tak

2/ tak bo robisz po prostu upgrade

3/ Tak o wiele szybciej

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

1) Tak chociaż nie wiem czy to nie jest przypadkiem jednorazowe, czyli płacisz i aktualizujesz a po formacie musisz od nowa płacić by mieć win 8

2) Nie wszystkie, win 8 nie ma niektórych "podstawowych" programów do obsługi czegoś innego

3) Tak, zdecydowanie, dlatego iż ponieważ przytoczę moją historię, mając win 7 przy 4gb ram i 2 x 3.0 komputer dosyć zamulał, przesiadłem się na ósemkę i tych problemów już nie miałem, cud malina.

Ps co do 1. Można, lecz jest jedno ALE. Gdy chcesz zrobić upgrade z np. win 7 to TEN system lub komputer z tym systemem musiałby być kupiony PO 2 CZERWCA TEGO ROKU, czyli jeśli kupiłeś w 5 maju 2012r. TO NIE MOŻESZ AKTUALIZOWAĆ POPRZEZ TĄ OPCJĘ

Opublikowano

Wyjdz z domu ,

1/ tak

2/ tak bo robisz po prostu upgrade

3/ Tak o wiele szybciej

Wroc do gimbazy.

Win8 ssie bardziej niz Win7, na poczatku swojego istnienia, i nie wmawiaj mi, bo ledwo co odpalam Fallout na 7, juz nie mowiac ze SC2 ma CTD co jakis czas, laiku.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Pytanie do użytkowników Win8

4) Pójdzie mi steam i cs?

5) Czy na lapku Samsung RV720 system będzie hulał szybko?

6) Trudno przyzwyczaić się do nowego sterowania?

Opublikowano

1) tak

2) tak, ale nie wszystkie, ponad 50% działa jednak lepiej czekać na większe ustabilizowanie tego systemu

3) tak, nie posiadam aczkolwiek widziałem to na oczy

4) ---

5) raczej tak, karta słaba trochę ale będzie lepiej niż na 7

6) raczej nie, szczególnie że na necie jest modyfikacja dodająca zwykły start :)

Opublikowano

Wroc do gimbazy.

Win8 ssie bardziej niz Win7, na poczatku swojego istnienia, i nie wmawiaj mi, bo ledwo co odpalam Fallout na 7, juz nie mowiac ze SC2 ma CTD co jakis czas, laiku.

Laikiem to jesteś ty znafffco

Nie mam tego systemu, ale zamierzam się na niego przerzucić, bo jest bardzo szybki w porównaniu do 7

Gry chodzą na nim o wiele lepiej wzrost wydajności na procesorach AMD około 20%, przeciętnie 10FPS więcej masz na win8 w porównaniu do 7

Popatrz testy, a potem się wypowiadaj

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra ostatnia partia pytań. A raczej nie partia tylko pytanie.

Mam Win8 jest zaje*****. Mam już Steam'a i CS'a. Ale jak włączam cs to coś tam pisze, że musi powrócić do normalnych ustawień i wgl. nie da się zmienić grafy z software na OpenGL... wie ktoś czym to może być spowodowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...