Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka broń, assault

lukoow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie gram na postaci szturmowca i posiadam broń scar-l + kolba Thunderbolt + Magazynki Viper + Lufa Predator + celownik M145(na zawsze). Ostatnio zastanawiałem się nad "wymianą" broni na inną. Tylko teraz pytanie.. na jaką? Problem w tym, że lubię strzelać z daleka i przy celowniku m145 jakoś tak "rzuca" mi nim... dlatego też trochę boję się kupować aeka, bo z nim może być jeszcze gorzej z tym "rzucaniem" niż ze scar-lem. jaką bron ewentualnie byście mi proponowali?

Opublikowano

Aek jest najlepszy ale jeśli chcesz broń na daleki dystans to abakan lub m16 jak chcesz strzelać serją a xm8 i famas jak chcesz broń full auto.

Opublikowano

@up wiesz co? używaj przecinów bo ciężko czytać te bzdury :)

Nie ma broni najlepszej to po 1.

Po 2 jeśli masz dużo fundsów to wydania to broń z najmniejszym recoiliem nazywa się L85A2 :)

Różnica między AEKiem a L85A2: L85A2 ma mniejszy recoil, większe (bądź takie same) obrażenia, potrafi zdejmować pilotów z helikopterów czego nie potrafi AEK! Ale AEK na sam początek jest dobry :) SCAR-L też

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...