Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gazetka MPCForum

Sajjuk

Ankieta  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcieliby?cie reaktywacje Gazetki MPCForum?

• Tak
      7
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym poruszyć kwestię gazetki MPCForum... Od grudnia (26 gru 2011) nie powstała żadna kolejna część (a są tylko dwie)... Czy administracja skończyła pracę nad gazetką i już nie będzie ona udostępniana?

Pozdrawiam!

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dokładne linki do gazetek:

Nr. 1

http://www.mpcforum.pl/files/file/2-gazetka-mpcforumpl-nr/

Nr. 2

http://www.mpcforum.pl/files/file/14-gazetka-mpcforumpl-nr-2/

Opublikowano

Projekt został wstrzymany. To nie zabawa dla mentorów. Tutaj przydałaby się grupa pokroju MMT, która zostałaby stworzona właśnie do takich celów.

Mogę się czegoś takiego podjąć :D

Tylko nie ze strony graficznej ofc

w83od2.jpg

Opublikowano

Jeśli można, to też mógłbym się do tego zgłosić :) Ja też grafiką się nie znam... Tu przydałby się ktoś, kto szablon gazetki by zrobił... Ale do pisania to jak najbardziej :)

Ale MMT niech się wypowie na ten temat też :) no i administracja :D

Opublikowano

Sam uczestniczyłem (w niewielkim stopniu) w tym projekcie i wiem, że było ciężko coś wykombinować, lecz efekty pracy były ciekawe :) Jestem za przywróceniem gazetki ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Gazetka była fajną ideą, ale na tym się tylko skończyło.

Z jednej strony fajna, zaś z drugiej jest krytykowana za brak obiektywizmu.

Mentorzy jednak nie wywiązali się z tego co było planowane ;). Cóż dali ciała i dobrze o tym wiedzą.

Toć nie ma szans na reaktywacji, bo to się tylko kończy na gadaniu. Plany, planami, a kończy się na tym, że większość to olewa i ma głęboko gdzieś.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie chcę łączyć tego z MMT w żadnym wypadku.

Jednak, chciałbym usłyszeć od Was, a konkretniej od osób, którzy są zdeterminowanie i chcą powrotu gazetki, co miałaby zawierać. To co te osoby muszą zrobić to napisać do mnie PM'a. Prywatną wiadomość należy nazwać : "Projekt Gazetka MPC".

No i właśnie czekam na Waszą wizję. Co taka gazetka miała by zawierać, jak miałoby to funkcjonować itd. Cały projekt proszę opisać. Chciałbym tym sposobem wyłonić osobę, która będzie odpowiedzialna za to, bo jak już wspomniałem na początku nie chcę łączyć tego z MMT. Dlatego, osoba, której "projekt" będzie najlepszy, dostanie możliwość stworzenia gazetki i kompletowania do tego potrzebnego zespołu.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...