Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat arms NX

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypełniam sobie reklamki za NX i mam już okolo 4k więc co lepiej kupić

Skrzynie z GP czy może złote klucze??? czy może inne propozycje??

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Proponuje złote klucze. Nic więcej za taką sumę nie widzę pożytecznego, chyba, że będziesz dalej zbierać :>

Opublikowano

Ja bym polecił Myst-n wczoraj z 3 mi wypadło l96a1 super magnum 30 dni z drugiej skrzynki rec7 rangers i TPG-1Master więc polecam Myst n teraz jeszcze jest przecena :)

Bywalec
Opublikowano

Na twoim miejscu kupiłbym myst-n.

Akurat promocja jest.

Z tej skrzynki mogą wypaść tylko epickie i unikalne bronie.

Może ci wypaść SAIGA jaka unikalna na 1 dzień, a może np. M4A1 Sopmod na 30 i wtedy happy :]

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Co on robi ze ma ciągle nowe reklamy ja wypełniłem parę dostałem w sumie z 500 NX i nie przybywają żadne darmowe reklamy. Czy twój kumpel wypełnia płatne?

Bywalec
Opublikowano

No ale piecu. Co mu z tego starteru jak na wejście zabiera ci średnio 6zł?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie polecam złotych kluczy - prawdopodobieństowe, że trafisz jakaś broń na dłużej niż jeden dzień jest przekonująco małe.

Na Twoim miejscu wybrałbym sobie broń na tydzień, lub GP-Hazard/Myst-N.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, do tej pory wypełniałem reklamy po max 300nx i to monotonne i długie, wie ktoś coś o tych moblinych co jak masz z 10zl na telefonie to idziez z 5k nx zrobic wysylajac smsy??? prosze o podtemat jakis lub cos z gory dzieki

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Pba czyta się regulaminy... w większości reklam to jest za free tylko potem jak sms'y przychodzą bierze od chu.. kasy ;) A nx z ankiet łatwo idzie zarobić ja codziennie mam około 900 wystarczy tylko sposób :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zbieraj sobie te nx, może kiedyś dokupisz raz i bedziesz miał juz np pistol na perma. Ale jeśli ci bardzo zależy to kup sobie minigina, dokup speca i masz 20k gp ponad dziennie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No ale piecu. Co mu z tego starteru jak na wejście zabiera ci średnio 6zł?

Zabiera za sms'y, a nie za aktywacje -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...