Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie.. Do Graczy W Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi pomóc, dostałem zadanie aby dowiedzieć się co przyciąga młodych ludzi do komputera..

Dam w ankiecie 4 odpowiedzi.. jeśli wybierzecie "inne" to możecie nabić sobie tego 1 posta i napisać mi w temacie dlaczego, z jakiego powodu..

Mam nadzieję, że mi pomożecie..

Pozdrawiam, z góry dziękuje.. Bertek :)

edit: ankieta sie nie dodała.. ale to nic.. piszcie w temacie dlaczego :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Według mnie ludzie sięgają po gry mmorpg z czystego braku zajęcia, bądź za namową znajomych, którzy polecają daną grę.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Moim zdaniem to jest pewnego rodzaju narkotyk(dla niektorych) Zaczyna sie pod namowa znajomych,albo ciekawymi opiniami chodzacymi po necie. Jak gra sie spodoba to mozna grac juz albo z rozrywki albo z nalogu :)

Jednak wiekszosc gra z nalogu (szczegolnie w metka) i nie umieja skonczyc ^^. Ale ogolnie uwazam , ze wiekszosc siega po te gry dla zapewnienia rozrywki :)

jA Nop

Opublikowano

W takie gry to gra sie z nudow, braku zajecia itp. Tylko ze niektóre potrafia tak wciagnac, ze nie mozna bez tej gry zyc <dobry przyklad Averios - Tibia>. ;)

Opublikowano

ja myślę bo ludzie zaczynają grać w mmorpg z takich powodów:

1.Nudy mają straszne.

2.Chcą coś osiągnąć w danej grze i szpanować w szkole.

3.Dla kasy (np. zarabiasz ileś tam kasy w grze i sprzedajesz na allgero albo qmplom)

Powodzenia Ci życzę :>

Być zajebistym...

Opublikowano

Moim zdaniem granie w gry mmorpg ale czesto to jest juz nałóg jak napisal D&G.

To jest dla rozrywki ale sa granice ktore lepiej nie przekraczac bo inaczej bedziesz miec gorszy wzork... jak ja:<

30364378.png

Opublikowano

Dodam też, że mmo jest dla tych którzy nie radzą sobie w życiu i liczą, że choć w grze uda się im coś osiągnąć.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
Up:

Gowno prawda... w mmorpg gra sie, zeby zabic czas czy tez odprezyc sie .

Tak, ale to są twoje spostrzeżenia a tamte są moje więc taka wypowiedź nie jest na miejscu moim zdaniem.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Z nudow\ciekawosci\zalecen kolegi ktos pobiera gierke mmo, z czasem mu sie zaczyna podobac i gracz odczuwa bardzo mocny pociag do tej gry :D po prostu chce byc najlepszy, chce byc lepszy od innych i sie ze tak powiem "zawiesza"

everythingfou - sprawdź to.

Specjalista
Opublikowano
Nudy? Brak Zajęcia? Nałóg!

No fajnie , a skąd wg. Ciebie bierze się nałóg? Jesteśmy nałogowcami zanim włączymy daną grę MMO? Ciekawe...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Pierw Cię namówią znajomi bo powiedzą że ta gierka jest super.

Później w grze poznajesz innych zaczynacie ze sobą gadać stajecie się znajomymi gadacie przez TS'a i inne tym podobne rzeczy.

Według mnie brak zajęcia chęć poznania fajnych ludzi oraz zabawa bo w grach tylko to się liczy

Dobra zabawa

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano
Dodam też, że mmo jest dla tych którzy nie radzą sobie w życiu i liczą, że choć w grze uda się im coś osiągnąć.

Też mi tak się wydawało i to napisałem jako jeden z głównych powodów grania, poza nudą i namowami kolegów.

Temat Do zamknięcia!

Dziękuje wszystkim za prace było 6 .. każdy ma od mnie 5*

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png