Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM EKIPY NA ŚWIAT 69 POLSKICH PLEMION

Lord Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link z parametrami świata 69- http://forum.plemion...Ĺwiaty-68-i-69

Witam panie i panów serdecznie :)

Szukam chętnych graczy do ekipy, która prowadzona będzie przeze mnie na świecie 69.

Coś o mnie:

W plemiona gram od ponad 3 lat i mam spore doświadczenie w tej grze, za największe uważam grę na s55 w NOŻYCACH, które potem zrobiło fuzję z beretami i wygrało świat. Miałem kilka światów, które dobrze zaczynałem ale gdy gra zaczynała przechodzić w bardziej zaawansowany poziom brakowało mi czasu szczególnie przez naukę która była dla mnie ważniejsza niż plemiona. Teraz mam więcej czasu, nadchodzi zima, więc zamierzam grać tutaj długo, a nawet wygrać świat z tą ekipą.

Cele plemienia:

Celem tej ekipy będzie z początku stworzenie dobrej atmosfery, takiej aby każdemu grało się miło, jeśli to osiągniemy to samoistnie przyjdzie zgranie, a pomoc kolegom będzie przyjemnością. Następnie - chcę aby plemię zapisało się w historię s69 bardzo mocno, a nawet go wygrało :)

Start:

Start odbędzie się najprawdopodobniej dzień (24 godziny) po starcie jak będzie już dostępny wybór kierunków czyli w piątek w godzinach okołopołudniowych. O tym będę bieżąco informował oraz w jaki kierunek wybieramy.

Wymogi:

Wiele grałem, wiele widziałem i wiem że nie zawsze kolosalne osiągnięcia dawniej to na nowym świecie zagwarantowany sukces, nieraz taki graczy albo nie był zbyt aktywny, albo został zniwelowany przez sąsiadów jako potencjalne zagrożenie więc wymogi do dostania się są następujące:

-aktywność

-podanie dzienego czasu gry (min. 2h)

-doświadczenie (min. 10 wiosek na innym świecie)

Kierowanie itp.

Przez ponad pół roku (od kwietnia) zacząłem pisać elementy które będą potrzebne plemieniu i mnie, tak aby plemię było zgrane, oczywiście nie pisałem tego cały czas, napisałem i nanosiłem poprawki, większe i mniejsze.

Plemieniem będę na początku rządził sam, a gdy będzie to zbyt czasochłoinne lub uznam, że lepiej mieć pomocników to zwołam wybory :)

Dlaczego mielibyście dojść akurat do mnie? Może nie jestem lepszy od innych, ale nie zawsze plemię prowadzone przez mega pro gracza wychodzi zwycięzców świata, założyciel nie może być tylko zapatrzony w siebie, musi działać przede wszystkim z troską dla plemienia i każdego gracza z osobna. Mój temat jest schludny, z ładem, bez błędów ortograficznych i innych co znaczy że nie jestem pierwszym lepszym obdartusem zbierajacym ekipę tylko porządnym graczem.

Odpowiedzi w tym poście typu: "ja zagram" nie będę uwzględniał, należy zgłaszać się na PW lub gg (16158267)

Narazie mam 2 osoby, ale każdy musi zacząc od zera :D

Opublikowano

-aktywność - Tak jestem aktywny, dużą część czasu szczególnie zimą kiedy to nie mam treningów :)

-wiek 15

-podanie dzienego czasu gry (min. 2h) od przyjscia ze szkoły jestem praktycznie cały czas z mały przerwami na chwilę nauki wyjście na trening ( do konca stycznia brak treningów ), wyjscia z pieskiem na spacerek czy też służby w kościele ( jestem lektorem ;)

-doświadczenie (min. 10 wiosek na innym świecie) Kiedyś się grało na s11 miałem grubo ponad 500k ;) Moim bardzo dobrym znajomym za tamtych czasów był gracz bezprawadozasiłku który z resztą gra do dziś chodź nie utrzymuję z nim kontaktów :)

Pisz na PW! By obgadać szczegóły!

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Jak by ktoś sie zdecydował grać to startujemy na kierunku PÓŁNOCNO-WSCHODNIM godzina 16-17.

Kto się zaloguje niech pisze do mnie czyli Lord Broker o zaproszenie.

Pozdro :)

Opublikowano

1.aktywność: Po 15min 8 razy dziennnie .

2. wiek: 14

3.podanie dzienego czasu gry (min. 2h) : 2-4h

4.doświadczenie (min. 10 wiosek na innym świecie): http://pl.twstats.co...ayer&id=8771311 - aktualne wyniki. Lecz nie będę raczej już grał ponieważ mam bardzo niekorzystne ustawienie ;/ Nie ma co przejmować.

Use Your Brain!

Opublikowano

Pisz jaki kierunek i o której godzinie to zobaczę może zacznę grac ^^ Bo właśnie skończyłem swoją przygodę na św. 64

Opublikowano

Okej :D Ja też z chęcią chciałbym ogarnąć sytuację na świecie 69 :P Zaczynam z Wami :P Mój nick to PrastixX... no nic no to do 16 :D

no i prawie zapomniałęm :

1. Aktywność: plemiona mam załączone bez przerwy na telefonie... i na kompie tak z 6h dziennie napewno...

2. Wiek: Mam 15 lat :D Ale w grze chodzi o doświadczenie, a ja go posiadam :D

3. Dzienny czas gry: tak jak już wspominałem ok 6h na kompie reszta na telefonie

4. Doświadczenie: Grałęm sporo na św5 zaraz podam linka, aktualnie pomagam bratu prowadzić konto na ś 66. Grałęm na św43 :P No doświadczenie okaże się z czasem :D

http://pl5.plemiona.pl/guest.php?screen=info_player&id=511313

http://pl66.plemiona.pl/guest.php?screen=info_player&id=8744154

Opublikowano

STARTUJEMY W PIĄTEK W GODZINACH 16-17 W KIERUNKU PÓŁNOCNY-WSCHÓD.

PO ZALOGOWANIU SIĘ NALEŻY NAPISAĆ DO MNIE (LORD BROKER) O ZAPROSZENIE.

POWTARZAM NIE DZISIAJ TYLKO JUTRO (PIĄTEK) W GODZINACH 16-17. PO SZCZEGÓŁY ZAPRASZAM NA GG (16158267), ALE MOŻNA ZGŁOSIĆ SIĘ DOPIERO PO STARCIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...