Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strona xx

patrynio1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was :D Czy ktoś korzystał z tej strony? Niby za ileś tam wejść w link dostajemy kupon na np. 10$. Zrobiłem wejscia, klikam zeby otrzymac kupon, a ty wyskakuje ankieta do wyboru, potem trzeba wyslac sms. I nie wiem czy sie oplaca i czy to jest "prawdziwe". Dlatego pytam czy ktoś korzystał z tego. Nie piszcie komentarzy typu "Nie ma nic za darmo", bo doskonale to wiem :D Po prostu jestem ciekaw tego typu stron.

Opublikowano

Tak jak kolega napisał, nie ma czegoś takiego jak freeriocode, freeriotskins, freeriotchamps etc.

Konkursy organizowane przez streamerów/zaufane strony tak tylko można dostać kody, ew. na eventach jak się jest obecnym czasami można wyłapać jakieś skiny.

Opublikowano

Fake. Riot nic by nie zarabiał przez takich ludzi, co dawaliby za free kody. Kumpel podał mi stronę, gdzie niby dostajemy za free skina, ale którego tylko my widzimy. Ale ludzie i tak się nabierają i wysyłają durne sms'y.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Taa.. wyślesz SMSa i subskrypcję aktywujesz i ci będą przysyłać kilka smsów tygodniowo i za każdy będziesz musiał płacić. I potem ciężko to zablokować, bo zablokujesz jeden, to druga subskrypcja będzie.

Ta strona to 100% fake.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...