Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Bot] Logowanie, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Potrzebuję zrobić sobie program(w darkorbit.pl), który będzie po kolei:

- logował się przez stronę wpisując login, hasło, wybierając serwer (po przeładowaniu)

- następnie ładowanie gry przez przejście na odpowiedni adres, tam kliknięcie jednego przycisku - odczekanie sekundy i kliknięcie drugiego przycisku

- następnie przejście pod inny adres, kliknięcie na odpowiednie(zawsze to samo) okienko, wpisanie parametru do odpowiedniej tabelki, kliknięcie przycisku

W jaki sposób mógłbym taki program wykonać? Chętnie przyjmę wszystkie pomocne do tego materiały etc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Pokombinuj z IE.au3 albo FF.au3

Ewentualnie:

• MouseClick
  • Send
  • Sleep

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o umieszczenie tej aplikacji na dedyku, a dziennie jeśli zadziała planuję uruchamiać ten program ~50+ razy (oczywiście wszystko zautomatyzować, a konta różne), dlatego miło by było gdyby działało na linuxie, ponieważ jestem żółtodziobem :P Ale coś popróbuję, jeśli ktoś ma jakieś pomysły/rozwiązania/porady, chętnie posłucham.

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o umieszczenie tej aplikacji na dedyku, a dziennie jeśli zadziała planuję uruchamiać ten program ~50+ razy (oczywiście wszystko zautomatyzować, a konta różne), dlatego miło by było gdyby działało na linuxie, ponieważ jestem żółtodziobem :P Ale coś popróbuję, jeśli ktoś ma jakieś pomysły/rozwiązania/porady, chętnie posłucham.

Inne konta to kwestia kilku linijek oraz pliku z nazwami i hasłami.

AutoIT jest pisany specjalnie pod Windowsa! To nie ma sensu!

Popróbuj z C albo C++.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...