Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie/problem] Ranked game.

gregori1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, gram od początku resetu ELO, i zastanawiam się co zrobić żeby wybić się na przynajmniej 1300 ELO. Rozegrałem już chyba 80+ gier i siedzie na 1000-1050 ELO, jakiś czas "no-lifowałem", ale przez to do niczego nie doszedłem.

Tutaj dodaje zdjęcie na którym widać, mój % winów, itp.

Czekam na jakieś dobre porady. Na normalach mam 450+ winów.

post-394929-0-43291600-1353943443_thumb.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Po prostu graj postaciami, które ogarniasz.

EUW/EUNE? Przegrywasz zazwyczaj przez siebie, przeciwnika czy teammates? Tak szczerze.

Opublikowano

Gram na EUNE, przegrywam najczęsciej jeszcze przed wejściem do gry, raz mogę się poświęcić i wyjść poczekam te pół h, ale jak ktoś pisze "Me jungler, or trolling", "yeah, we 1 honorable vs. 5 honorable, gg. Me afk", szlag mnie trafia, ale nie moge ciągle wychodzić z gry bo nigdy nie zagram. Na 5 rozegranych gier 3 gry są przej*ane przez trolle.

Czasem się zdaży, że zlamię, ale to nie jest tak często.

Opublikowano

Gram na EUNE, przegrywam najczęsciej jeszcze przed wejściem do gry, raz mogę się poświęcić i wyjść poczekam te pół h, ale jak ktoś pisze "Me jungler, or trolling", "yeah, we 1 honorable vs. 5 honorable, gg. Me afk", szlag mnie trafia, ale nie moge ciągle wychodzić z gry bo nigdy nie zagram. Na 5 rozegranych gier 3 gry są przej*ane przez trolle.

Czasem się zdaży, że zlamię, ale to nie jest tak często.

Też tak piszę i wygrywam wszystko...

To jest motywacja, bo wtedy dadzą Ci to czego chcesz

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...