Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sciny

Corodex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Wczoraj zaopatrzyłem się w gre i chodziła doskonale . Dzisiaj włączam komputer odpalam fife . Niezależnie na którym ekranie jestem fify ( Mecz , wybieranie itp ) co kilka sekund dostaje sciny na 0,5 - 1 sekunde . Nie da się przez to grac meczy . Co mam zrobić?!

Opublikowano

Przede wszystkim podaj parametry swojego komputera i zmniejsz ustawienia gry (na mniejsze) ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Parametry :

Procek : Intel Core I5 240 GHz

Karta graficzna : GeForce GT 330M ( Posiadam najnowsze sterowniki )

4 GB Ramu ( Jest to laptop )

A co do ustawien to wątpie że to pomoże bo w gry typu "League of Legends" gram na najwyższych ustawieniach i nie ma problemu . Ale spróbuje , tylko nie wiem gdzie są ustawienia graficzne .

Opublikowano
tylko nie wiem gdzie są ustawienia graficzne

W oknie, gdzie naciskasz "Graj". Przed włączeniem się FIFY ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Powyłączaj zbędne programy. Zmniejsz roździelczość.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może to wydawać się trochę głupie, ale u mnie w fifie pomogło zwiększenie ustawień, gdy standardowo po moją kartę (Radeon hd 4400) wszystko było na niskim, nie dało się grać, gdy zwiększyłem rozdzielczość i poziom grafiki wziąłem na wysoki czy nawet na najwyższy to prawie w ogóle przestało ścinać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...