Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox360 - Gry / i Inne

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośne gier i save do nich...

1.Czy jeśli kupię np Call OF duty i zagram na multiplayer i wbije np 50 lv... i uznajmy , że zepsuje mi się konsola i kupię drugą to Ten LV zostaje na Xbox Live? Cos w stylu Steam?? Czy trzeba od nowa wbijać? i działa to na zasadzie Save'a

2. Ile Xbox 360 Slim wytrzymuje? ( lat ) bo planuję zakup - ( tak około )

3. Jaka jest cena.. Od ilu do ilu

4. Czy warto... kupić X'a... Czy lepiej pozostać przy starym dobrym PC :)

5. Co ile trzeba wymieniać pady :) ( Jak długo wytrzymują )

6. Czy slim jest awaryjny?? Bo wyczytałem , że nie?? ( RROD )

Z góry dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośne gier i save do nich...

1.Czy jeśli kupię np Call OF duty i zagram na multiplayer i wbije np 50 lv... i uznajmy , że zepsuje mi się konsola i kupię drugą to Ten LV zostaje na Xbox Live? Cos w stylu Steam?? Czy trzeba od nowa wbijać? i działa to na zasadzie Save'a

Wszystko zostaje w profilu. Profil mozesz tez odzyskac z Xbox live, takze nie ma problemu.

2. Ile Xbox 360 Slim wytrzymuje? ( lat ) bo planuję zakup - ( tak około ) Baardzo dlugo ;) Moja juz ma 3 lata, z tego ponad rok RGH i spisuje sie swietnie.

3. Jaka jest cena.. Od ilu do ilu

Od 999 zł do bodajże 1300 ( z Kinectem )

4. Czy warto... kupić X'a... Czy lepiej pozostać przy starym dobrym PC :)

Jesli masz kompa z NASA gdzie Ci wszystkie gry śmigaja to nie widze sensu kupna konsolki, ale jesli musisz sobie odpuszczac jakies gry na PC to jak najbardziej konsola ^^

5. Co ile trzeba wymieniać pady :) ( Jak długo wytrzymują ) Tak jak wyzej napisalem, 3 lata konsola, a pad jak nowy ;)

6. Czy slim jest awaryjny?? Bo wyczytałem , że nie?? ( RROD ) Nie masz sie czego obawiac.

Z góry dziękuję za odpowiedź

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...