Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno OPENSTEALTHA pomóżcie :)

PL2 PL2 PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko znalezć w google kurs walu? o.O

Profibot ma swój kurs walut.

Podajcie link do OpenStealtha od PUKACZA z góry dzięki

Pukacz nie ma Opena na stronie ale sprzedaje wystarczy napisać do niego.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Witam ! Mam zamiar kupic OpenStealtha ze strony profibot.net , wpisuje na 50 dni i pisze 16.48 USD To ile to by było na Polską kase ( zł ) :P Prosze pomocy ! Pozdro

Podajcie link do OpenStealtha od PUKACZA z góry dzięki

Polecam ci moje ceny :) Wyjdzie taniej niż na profibot.net, ponieważw przeliczeniu mam 1zł za 1 dzień

Opublikowano

Polecam ci moje ceny :) Wyjdzie taniej niż na profibot.net, ponieważw przeliczeniu mam 1zł za 1 dzień

Kamieniarz a masz też Opena czy tylko KopenStealtha ??

O znalazłem masz Opena :D A nie idzie tak ze na 30 dni to 30 zł przez Paysef card :D

Opublikowano

Kamieniarz a masz też Opena czy tylko KopenStealtha ??

O znalazłem masz Opena :D A nie idzie tak ze na 30 dni to 30 zł przez Paysef card :D

psc zawsze jest droższe

Opublikowano

Coś robisz nie tak? bo wychodzi Ci dziwnie drogo ? myślę że nie wybrałeś w zakładce kupna OpenStealth tylko Ibot albo robisz jakąś inną głupotkę :)

Najlepiej załóż nowe konto na profibot.net , zarejestruj się przez zakładkę My Account , następnie przejdź do zakładki Buy, zmień standardowo ustawionego IBot na OpenStealth itd.

Standardowo OpenStealth ustawiony jest do kupna na 30 dni bez including Auto Lock i dzisiejszym rabatem 18% daje 4,91 USD co przy dzisiejszym kursie średnim 3,1634 daje 15,53 zł. Jeśli zaznaczysz opcję including Auto Lock zmienia Ci się ilość dni na 150 i wyskoczy cena 24,56 USD czyli na nasze 77,69 zł.

Do cen należy doliczyć haracz dla pośrednika płatności np. Xsolla, PayPal 25% co daje ostatecznie 19,41 za 30 dni lub 97,11 za 150 dni z including Auto Lock.

Wniosek jest prosty ? olej polskich pośredników bo doliczą Ci ponad 30% za to co możesz zrobić sam a za jeden dzień użytkowania wyjdzie 64 grosze a nie 1 zeta :P

Opublikowano

ty masz 18% nie każdy to raz 2 nie doliczyłeś kwoty jaką się bierze za przewalutowanie.

ty masz 18% nie każdy to raz 2 nie doliczyłeś kwoty jaką się bierze za przewalutowanie.

hmm odezwał się kolejny handlarz :) ? fakt ja mam dziś upust 18% czyli mały bo maksymalny to 45% jaki każdy może dostać a standardowo upusty to około 20% a co do przewalutowania to powiem tylko że to nie aptekarze i jeszcze nigdy na profibot.net czy kbotik.com nikt nie doliczył mi opłaty za przewalutowanie a płaciłem zawsze w przeliczeniu w złotówkach

Opublikowano

Nie jestem handlarzem tylko po prostu nie piszesz wszystkiego, jak miałem konto w jakimś banku ipekaooo to przewalutowanie kosztowało 70% kwoty czyli jak 100zł chciałem przewalutować na zielone to wyszło mnie 170zł.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Nie jestem handlarzem tylko po prostu nie piszesz wszystkiego, jak miałem konto w jakimś banku ipekaooo to przewalutowanie kosztowało 70% kwoty czyli jak 100zł chciałem przewalutować na zielone to wyszło mnie 170zł.

Totalne bzdury. Temat prowizji i opłat bankowych to nie to forum ale OK. Widzę że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz? nie ma takiego banku jak ipekaooo ? o podobnej nazwie jest bankowość elektroniczna iPKO banku PKO BP. Co do opłat za przewalutowanie to głównie opiera się na spread czyli różnicy pomiędzy ceną kupna a sprzedażą danej waluty i nie wynosi ona 70%. Moja nazwa użytkownika nie jest do końca przypadkowa ? w ING Banku Śląskim pełny koszt przelewu walutowego z przewalutowaniem to 5 zł ( słownie pięć złotych ) i nie wieżę by w PKO koszty były tak ogromne a o ile dobrze pamiętam było to 8 złotych . Jednak po kiego diabła robić przewalutowanie jeśli spokojnie przyjmują ruskie kody ukash lub paysafecard w złotówkach ( tak na marginesie koszt przewalutowania paysafecard to 4.04% a ukash pewnie podobnie)

Opublikowano

Totalne bzdury. Temat prowizji i opłat bankowych to nie to forum ale OK. Widzę że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz? nie ma takiego banku jak ipekaooo ? o podobnej nazwie jest bankowość elektroniczna iPKO banku PKO BP. Co do opłat za przewalutowanie to głównie opiera się na spread czyli różnicy pomiędzy ceną kupna a sprzedażą danej waluty i nie wynosi ona 70%. Moja nazwa użytkownika nie jest do końca przypadkowa ? w ING Banku Śląskim pełny koszt przelewu walutowego z przewalutowaniem to 5 zł ( słownie pięć złotych ) i nie wieżę by w PKO koszty były tak ogromne a o ile dobrze pamiętam było to 8 złotych . Jednak po kiego diabła robić przewalutowanie jeśli spokojnie przyjmują ruskie kody ukash lub paysafecard w złotówkach ( tak na marginesie koszt przewalutowania paysafecard to 4.04% a ukash pewnie podobnie)

Kurwa dałem przykład banku -.- chodziło mi o bank krzak -.- te 70% zawyżyłem

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...