Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak włączyć Warrocka

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge włączyć warrocka uruchamia Sie Hack Shield ikona znika a warrock nie uruchamia sie Robiłem Reinstalla lae to nie pomogło z góry thx za pomoc.@ teraz nawet Hack Shield sie nie pokazuje

Opublikowano

To oczyść kompa programem typu CCleaner oraz Odkurzacz i zrób to co napisałem wcześniej i dodatkowo możesz jeszcze spróbować z wyłączeniem zapory systemowej.

Opublikowano

Tak ale CCleanerem Robiłem nic nie dało spróbuje Odkurzaczem zapore wyłączłem i nic nie działa dalej a pozatem rozwalił mi sie komputer włącza sie windows i nagle jak bym odpiął monitor pokazuje sie ,,No Signal'' i jak daje uruchom normalnie przed startem windowsa to są na tym uruchom ponownie takie różowe pionowe kreski

Opublikowano

Ziom jak to pomoże będe wdzięczny ale narazie mam rozwalonego kompa nie mam jak zrobić może to pomoże ale wcześniej jak robiłem ręczną nie zadziałało zrobienie ręcznej nie wiem czemu ale postaram sie tak żebyzadziałało jak coś to thx ; )

Opublikowano

Sprubojnzrobic check files, czy jakos tak. Albo popros kogos o folder HS, ktory znajduje sie w olderze data.

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...