Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy ktos jeszcze gra w GW?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale na samym poczatku jak teraz gram to widzialem tylko 1 osobe :/ a ja chce tak dosyc duzo :D gdzie siedzi najwiecej ludzi ?? ja mam czesc propheitc czy jakos tak :P

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Nie weim :D ale ja proboje grac w GW2 chociaz szczerze powiem ze nie umiem w to grac kompletnie i sb nie poradze sam raczej ^^

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Nie weim :D ale ja proboje grac w GW2 chociaz szczerze powiem ze nie umiem w to grac kompletnie i sb nie poradze sam raczej ^^

Ale ja niechce wiedziec co tam ze grasz w GW2 tylko pytam sie o cos innego nie SPAMUJ!

Opublikowano

Najwięcej osób zawsze było w pierwszym mieście z dodatku Nightfall (chyba Kamadan). Podczas eventów swojej postaci nie szło znaleźć. Po wpisaniu "WTS ecto" wywalało ci cały czat wiadomościami, że chcą kupić :D

7m9a.png

Opublikowano

Najwięcej osób zawsze było w pierwszym mieście z dodatku Nightfall (chyba Kamadan). Podczas eventów swojej postaci nie szło znaleźć. Po wpisaniu "WTS ecto" wywalało ci cały czas wiadomościami, że chcą kupić :D

Aha spoko i takich odpowiedzi oczekuje LIKE dla pana :) a w I czesci albo w II czesci jeszcze jest cos duzo osob? bo ja zaczynam pierwsza czesc pozniej 2,3 :D

Opublikowano

Przez 1 i 2 część rozumiesz Guild Wars Prophecies i Guild Wars Factions? Jeśli tak, to w tym pierwszym nigdy za dużo osób nie było. W Factions była masa osób, ale tylko jak dobiła do odpowiedniego lvl'a to uciekała do Nightfall'a. Jak już to dużo graczy możesz spotkać przy ostatnich misjach w dodatku Factions (choć to podstawa i dodatek w jednym). Najlepiej jakbyś sobie znalazł kogoś do grania, bo jest średnie prawdopodobieństwo do znalezienia kogoś do questów głównych, a znaleźć kogoś do questa pobocznego (np. zabij coś) to nie lada wyczyn.

BTW: Szkoda, że sprzedałem konto. Mógłbym z tobą pograć i dostać prezent w GW2 :unsure:

7m9a.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram cały czas moim poczciwym asskiem. Ta gra jest jak Lenin - wiecznie żywa. Każdy ma jakieś ambicje, czy to PvP albo no-life na SC lub też grind punktów do HoM. Jak chcesz mogę z tobą pograć, pisz na PW jak jesteś zainteresowany.

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...