Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczny ItemShop MineServ oraz skrypt PHP na WWW

nerogold

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracuję jeszcze nad prostszą wersją. Mam nadzieję, że komuś się przyda, bo ten jest akurat w kilku plikach, formularz wywołuje kolejny plik, można wszystko upchnąć do jednego (tak jak było na początku), ale chciałem podzielić wszystko na konfigurację itp. itd. Ew dodam funkcję, aby można było komendy wpisać do pliku tak po prostu, nowa komenda, nowa linia.

Opublikowano

Tak bardzo jest potrzebny gdyz korzystam z twojego skryptu. ! :) Jest Zaje*** i latwy w obsludze tylko szkoda ze pod sam mineserv.eu

mca.png
Opublikowano

Ogolnie przydaloby sie to i to, gdyz, ale chyba wazniejszy jest dotpay. Gdybys mogl walnac jakis fajny panel tzn tlo itp to tez by sie przydalo :)

Ogolnie i tak zrobiles juz duzo ! :)

Pozdrawiam !

mca.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam spróbować dopisać skrypt instalacyjny, oraz zrobić multi usługi, że na bieżąco kupujący będzie mógł zmieniać cene itd :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy aby użyć tego sposobu który jest tu przedstwiony musze mieć płatny hosting www ?

peind.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możliwe, że zrobię też interfejs graficzny tylko nie wiem czy jest taka potrzeba, ew. dodam skrypt od DotPay'a.

Jebanany zrob z grafika do tego

xxx - jest dział do publikacji serwerów.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...