Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

pawlak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zglaszam sie do was z tym problemem drodzy uzytkownicy gdyz sadze ze juz prawie wszystko zrobilem zeby to naprawic i dalej mi nie wychodzi.

A wiec jeszcze jakies pol roku temu gralem sobie w najlepsze w Cs'a , LoL'a, BF2/3 , CoDMW3 itp itd. az tu nagle po ktoryms z kolei razie po uruchomienia zauwazylem ze zaczal mi sie przycinac komputer a w grach typu Cs nie sięgam nawet do 100fps (wczesniej bylo 100 a nawet wiecej)

Czyscilem komputer roznymi antyvirusami , ccleanerem , odpalałem GameBoostera, instalowalem rozne aktualizacje/sterowniki a nawet instalowalem na nowo Windowsa 7 i dalej nic . Przez pol roku gralem na 30 fps az nie wytrzymalem i zawitalem tutaj . takze prosze bardzo o udzielenie mi koniecznej pomocy

moj sprzet:

Procesor:AMD Athlon II X4 635 2.9GHz

RAM: 3GB

Karta graficzna: nVIDIA GeForce gt 220

System operacyjny: Windows7 ultimate

Z gory dzieki za pomoc i przepraszam jak czegos nie wyjaśniłem.

Opublikowano

Na tej karcie grałeś w bf3?

Chyba oglądałeś pokaz slajdów nic nie zrobisz że masz mało FPS na tej GPU, bo jest do dupy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

BF3 Niestety dzialal na najnizszych wymaganiach wiec jakos dawalem rade, probowalem reinstalowac sterowniki , probowalem korzystac z samej plytki sterownikow nvidia i sciagalem i dalej nic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...