Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] REFY, wyjaśnienie ogólne

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, mógłby ktoś dokładnie wyjaśnij, na czym polegają REFY? Słyszałem, że tworzy się konta przez swój Reflink, dobija jakiś level, i można załapać między innymi darmowe RP. Jeżeli ktoś będzie taki miły, to będę wdzięczny.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Wchodzisz tu:

http://eune.leagueoflegends.com/rewards/

Bierzesz swoj link i rejestrujesz sie na nim.

Za kazda osobe na 5 lvlu dostajesz 250 ip.

Za 5 osob na 10 lvl dostajesz strone run (oraz po 500 ip od lebka), jak wbijesz 10 kont na 10 lvl otrzymujesz 975 RP.

Wszystko masz opisane w linku.

Opublikowano

I rozumiem, że działa to bezproblemowo? Robi ktoś może identycznie? I opłaca się to w ogóle?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Od refow 2.O jest to prawdopodobnie sprawdzane kto robi i jak robi chodzi o to abyś sam nie robił refów i np. jak cie sprawdza to mozesz miec reset nagrod czyli to co dostales za refy masz cofniete lub mozesz miec bana ale tylko na refy nie na konto. Ja mam zrobione gdzies z 30 kont na 5 i 5 na 10 i nie dostałem 3 strony tylo IP.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Od refow 2.O jest to prawdopodobnie sprawdzane kto robi i jak robi chodzi o to abyś sam nie robił refów i np. jak cie sprawdza to mozesz miec reset nagrod czyli to co dostales za refy masz cofniete lub mozesz miec bana ale tylko na refy nie na konto. Ja mam zrobione gdzies z 30 kont na 5 i 5 na 10 i nie dostałem 3 strony tylo IP.

Dodatkowa strone musisz odebac klikajac cos w stylu "odbierz"
Opublikowano

I rozumiem, że działa to bezproblemowo? Robi ktoś może identycznie? I opłaca się to w ogóle?

Działa, ale możesz mieć nie fart i sprawdzą kto robił i jak sam robiłeś to możesz wyrwać bana na konta, albo cofnięcie nagród.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...