Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Dziewczyna

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, poznałem niedawno dziewczynę...

Staram się jakoś do niej dotrzeć, z tego co wiem niedawno przeżyła zawód miłosny (chłopak ją rzucił),

jest ładna, podoba mi się.

Staram się jej jakoś pomóc, lecz mówi że jej nikt nie może pomóc,

wiem jak to jest, byłem kiedyś w podobnej sytuacji, wiem że się boi przed mną otworzyć,

jednakże też wiem że potrzebuje tak jak ja kiedyś w głębi serca się komuś wyżalić, ja to czuję.

Co zrobić zrobić by czuła we mnie wsparcie, zaufała mi ...?

Znam nawet jej sytuację w której się znajduje, kolega (jej były chłopak) wszystko mi o niej powiedział.

Także jestem "wtajemniczony".

Opublikowano

Wspieraj ją jak tylko możesz, ale nie przeginaj, jak będzie trzeba to daj spokój. Nie znam jej, więc nie wiem jak z ów osobnikiem płci żeńskiej postępować.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zagnaj do lasu, naobieraj kartofli, skrój pokrzywę (jak doradza kabaret Limo) i heja w tulipany rozkoszy poganiając ją batem szaleństwa.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Nie dawaj jej "spokoju", ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Bądź wszędzie i zawsze przy mniej, nie rozmawiaj tylko o smutkach i przeszłości, ale pokazuj jaka fajna może być przyszłość i znajomość z Tobą. Zaproponuj jakiś wypad. Po prostu nie daj jej od siebie odetchnąć, zasypuj ją zajęciami, aby nie myślała o tamtym i zobaczyła jaki Ty jesteś dobry. :)

Opublikowano

Stary, taka okazja. Dupa po przejsciach, zbrata sie z pierwszym lepszym samcem. Podnies brew, laiku, rzucisz ja na schody, zlapiesz za biodra, i jest twoja. Naiwna fruzia, rzygnie emocjami, walniesz raz wodke z nia, i nocka zaliczona.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Nie bądź zbyt nachalny :) po 1 po 2 dowiedz się czy masz u niej szanse o ile chcesz z nią być powiedz jej, że wiesz o co chodzi to samo przeszedłeś i możesz jej pomóc :)

Na pewno taka fruzia potrzebuje slabego emocjonalnie cipensa. On ma ja podniesc na duchu, a nie upewnic ze faceci to berety, bez fleta.

kh4xi.jpg

Opublikowano

@UP: Takimi odpowiedziami to możesz szpanować w przedszkolu, tutaj się ośmieszasz.

@Top: Daj jej do zrozumienia że ma w tobie wsparcie. Zaufaj jej, a ona zaufa tobie.

Game Over

Opublikowano

Co to samosia?

@Top

Zapytaj się jej czy jest gotowa na związek żeby nie było tak, że ty będziesz się starał, a ona cię oleje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Haha, kurwa nie mogę, po co pisać takie rzeczy ?

Radź sobie ze swoimi problemami sam, nie zawsze będziesz mógł napisać na forum. i don't want to live on this planet anymore

Opublikowano

Wszystko na spokojnie, pocieszaj ją jak jest smutna, pokaż jej że tobie zależy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...