Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małe elo.

UKI_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam problem a właściwie to pytanie. ostatnio zacząłem grać trochę rankedy i idzie mi właściwie całkiem gut mam 4:1 i właśnie tu jest problem. przedchwila skończyłem grać 5 mecz i pokazało się moje elo i wynosi tylko 1100 a to duże 0. np mój znajomy ma stary 1:1 i jest wyżej w wyborze postaci więc o co tu chodzi dlaczego mam tak niskie?

Opublikowano

Jakie mieliście ELO w 2 sezonie? Jeżeli Ci pokazuje elo 0 to musisz rozegrać po prostu 10 gier, zbugowane jest eszcze z tym pokazywaniem elo, też do 10 gier miałem pokazane 0 gier.

Opublikowano

Kolega pewno mial wyzsze elo w s2 dlatego nawet teraz majac 1:1 ma wieksze elo, co jest powodem ze przy wybieraniu jest wyzej.

Co do 0, to jak wyzej, po 10 grach dopiero ci sie pokaze.

Opublikowano

nie ma co ukrywać w s2 miałem ~900 kolega tamten prawie 1k. dobra dzięki za pomoc przeczytałem trochę o tym jeszcze w necie. dobranoc

Opublikowano

Ja z samego poczatku wbilem i 1540 elo , i mowilem ze to nie jest problem bo trafailem na w miare ogarniete teamy

i w koncu sie stalo wczoraj caly dzien trafialem na samych trollii nie mowie.ze gram jak ocelote czy cos , ale wydaje mi sie ze gram dobrze

i welcome to 1400 elo czsas odrobic]

Wydaje mi sie ze moja gra zasluguje n a 1650 elo . max .... umiejetnosci i czas pokaza czy dam rade wejsc kiedys wyzej

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...