Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon, wynagradzam like

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje mikrofonu, mogą byc to słuchawki, lub jakiś oddzielny mikrofon. Mikrofon ma być bardzo dobry, cena nie gra roli, ma nadawać się do LP. Za jakąś b dobra propozycje wynagrodzę likami, nie interesuja mnie posty gdzie użytkownicy wpisza w google "mikrofon szypko" i napiszą tutaj. Może używać go jakiś sławny "jutjuber" .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jeżeli szukasz mikrofonu o dobrej jakości, to tylko mikrofon pojemnościowy.

Blue Yeti - używa go zarówno RockAlone2k, jak i Rojo /// Mikrofon jest dobry, ale i niezbyt tani. KLICK

Samson Meteor Mic - równie dobry, jak Blue Yeti. Mój ulubieniec, ładny design i dobre pasmo przenoszenia. KLICK

Behringer? C1-U - również dobry mikrofon, tańszy od powyższych (tu masz film z użyciem tego mikrofonu

) KLICK

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

I takie odpowiedzi lubie, każdy dostaje po like, może kilka, ma ktoś jeszcze jakieś fajne propozycje? Wiecie jakiego mikro używa osoba o nicku "mandzio" ?

A i w fajną opcją może być też modulacja głosu przyciskiem, też się liczy ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Dostałeś już naprawdę świetną pomoc. Powyżej masz wymienione najlepsze mikrofony, może jeszcze zainteresuj się "Auto Technica"

Audio Technica AT2020 - świetny mikrofon, również polecam ze swojej strony. Poniżej filmik z unboxingiem, oraz testem dźwięku. Dla przekonania się, jak dobra jakość dźwięku wydobywa się z tego mikrofonu przełącz na 2:30. Mikrofon wygląda naprawdę profesjonalnie, więc nic tylko brać.

Tutaj sprzedaż na allegro KLICK

Już wystarczająco propozycji. Wymieniłem Ci najlepsze mikrofony, których używają jedni z popularniejszych ludzi na scenie polskiego youtube.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Gość AnonDaro
Opublikowano

Sam korzystam ze studyjnego mikrofonu Trust Starzz. Mały, praktyczny i godny polecenia. Można go odczepić od stojaka oraz ustawić wiele rzeczy. Cena ~70zł. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...