Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Gold :p

AssasinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie zaczołem grac w pokemon gold na komórce i mam problem jak ktos grał to może podpowie gdzie jest tm Waterfall żeby pszepłynąc nad wodospadem i popłynąć do ligi pokemon i rozwalić asza keczepa prosze o pomoc :P będzie 5*

Opublikowano
Jak w temacie zaczołem grac w pokemon gold na komórce i mam problem jak ktos grał to może podpowie gdzie jest tm Waterfall żeby pszepłynąc nad wodospadem i popłynąć do ligi pokemon i rozwalić asza keczepa prosze o pomoc :P będzie 5*

Czy wam naprawdę się tak nudzi ?:D

1317454587-U195480.png

Opublikowano
Przeprawa przez IcePath.

Udaj się znów do Mahogany Town. A stamtąd, drogą 44 , do jaskini zwanej IcePath. Po drodze ponownie natkniesz się na różnych trenerów. IcePath to jaskinia mrozu i wiecznego śniegu. Przeprowadzę Cię przez jaskinię: Poślizgnij się do schodów na wzniesienie i wejdź po schodach. Wejdź na lodowisko obok i ślizgaj się: w lewo, do góry, w prawo, do góry, w lewo, i w dół, prawo i w dół, lewo i w górę, lewo i dół, prawo w dół, prawo w górę i w prawo. Uff... Postaraj się teraz jechać prosto (prawo) i weź HM7 (WATERFALL). Zejdź po drabinie. Teraz musisz wrzucić 4 kamienie do 4 dziur. Gdy już to zrobisz, zeskocz na dół i poślizgaj się do drabinki. Znowu jesteś na lodowisku. Tym razem ślizgaj się: w dół, prawo, góra, lewo, dół, lewo, i po drabince do góry. Znowu trochę ślizgania, skok i pędź do wyjścia. Udał się. Jesteś w Blackborn City. Uroczym mieście położonym pomiędzy górami. W Blackborn możesz udać się do mężczyzny, który pomaga zapomnieć pokemony opanowany atak HM.

Niesamowita siła, czyli Clair i smoki

Tutaj masz cytat z googli ^ ^

Na końcu ligi nie ma asha tylko jakiś gościu,Ahs jest od niego lepszy i ma poki na 90lvl -wiem bo sam na GameBoyu grałem ;].

http://www.pcmaniak.pl/index.php?page=solucje&dzial=comments&id=38&start=23200

Jak gdzieś jescze utkniesz to zajrzyj tutaj

#Down

Zagraj w mario bros

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

hej mam jeszcze pytanie jak ewoluowac z gravelara na golema bo w poradnikach czytałem żeby ewoluować trzeba go wymienić ale jak i odrazu żeby nie było gram na komórce a nie na gameboy :)

Opublikowano

Na kompie grałem przez emulator w "Pokemon Red Fire PL" i jak miałem Gravelera to żeby ewoulował w Golema musiałem sie sam ze sobą wymienić przez neta (włączyłem 2 emulatory wszedlem tu i tu na neta i jakos poszlo) Sry ZA Ortografie

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...