Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]BO 2 No recoil

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zreportowane? ale chyba tylko na tym forum ponieważ i tak często spotykam cheaterow typu aimbot wallhack itp.. A jesli znajdzie sie jakiś cheater i ja go nagram.. To gdzie ten film moge odtworzyć i gdzie i jak go wysłać ? bo do tej pory tylko klikałem na steam "Zgłoś gracza/podejrzenie o oszustwo" Ale jakos te same osoby dalej grają i nie mają żadanej blokady ;/ A gdzies jeszcze przeczytalem na mpc forum ze narazie twórcy czy kto tam naprawia bugi itp a mają gdzieś te zgłoszenia ...

@Edit: No ok ale jesli mialbym no recoil ale bym nie celowal i poprostu bez celowania trzelal to dalo by sie wykryć ? chyba ciężko ;/ bo tego nie widac

Opublikowano

Zreportowane? ale chyba tylko na tym forum ponieważ i tak często spotykam cheaterow typu aimbot wallhack itp.. A jesli znajdzie sie jakiś cheater i ja go nagram.. To gdzie ten film moge odtworzyć i gdzie i jak go wysłać ? bo do tej pory tylko klikałem na steam "Zgłoś gracza/podejrzenie o oszustwo" Ale jakos te same osoby dalej grają i nie mają żadanej blokady ;/ A gdzies jeszcze przeczytalem na mpc forum ze narazie twórcy czy kto tam naprawia bugi itp a mają gdzieś te zgłoszenia ...

@Edit: No ok ale jesli mialbym no recoil ale bym nie celowal i poprostu bez celowania trzelal to dalo by sie wykryć ? chyba ciężko ;/ bo tego nie widac

Wszystko prędzej czy później wyjdzie, zależy jak grasz... jak dorzucisz do broni celownik laserowy to są mniejsze szanse na wykrycie ponieważ z nim się strzela z " biodra ", ale jak już mówiłem wszystko zależy od tego jak będziesz go używał.

Spokojnie wszystkie haczki do BO II są reportowane :). Pozdrawiam.

hehehehehe, udany jesteś, zacznijmy od tego że Twoje reporty hacków nic nie robią po drugie... po cholere piszesz to tutaj skoro to jest forum na temat hacków? myśl, i nie nabijaj postów bo i tak każdy na to zlewa bo nic nie zdziałasz :* chociaż było by to dobre aby nie było haxów tylko że problem polega na tym jakiś no-name się ich nie pozbędzie przepraszam za wyrażenie " no name " ale nim jesteś dla Treyarch gdzie ponoć to reportujesz :]

PS: Oni nawet na zgłoszenia nie patrzą, muszą dostać pare zgłoszeń na jedną osobe wtedy spojrzą + muszą mieć film wtedy jest jakieś 30 %, że owa osoba dostanie bana.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...