Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg Premium

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupić czołg premium do zarabiania kredytów lecz nie wiem który jest najlepszy... Prosiłbym was który czołg kupić i dlaczego... Typa59 nie ma w sprzedaży ale go tez weźcie pod uwagę:D Pozdrawiam i czekam na mądre wypowiedzi.

10sfaxw.png

Opublikowano

Najlepiej zarabia, bo jest najdroższy T34*

Ale.. ale weź pod uwage czym lubisz grać. Bo jak nie będziesz umiał grać, albo będziesz się męczył na czołgu

to żadnej zabawy nie będzie ( a o to tu chodzi ) albo będziesz miał mierne wyniki.

Ja tam zakupiłem SpuperPershinga i powiem, że jestem z niego zadowolony. Zarabia sporo.

Po ogarnięciu coraz fajniej mi się nim gra. ;)

Pozdrawiam!!

ps.

Jeśli się pojawi jeszcze raz Typ w sprzedaży bez wahania go kupuje.

@Edit:

Błąd poprawiony*

x

Opublikowano

Najlepiej zarabia, bo jest najdroższy T-34

Ale.. ale weź pod uwage czym lubisz grać. Bo jak nie będziesz umiał grać, albo będziesz się męczył na czołgu

to żadnej zabawy nie będzie ( a o to tu chodzi ) albo będziesz miał mierne wyniki.

Ja tam zakupiłem SpuperPershinga i powiem, że jestem z niego zadowolony. Zarabia sporo.

Po ogarnięciu coraz fajniej mi się nim gra. ;)

Pozdrawiam!!

ps.

Jeśli się pojawi jeszcz raz Typ w sprzedaży bez wachania go kupuje.

T34 nie T-34 (ten drugi to ruski jest xD )

@Autor

Jesteś początkującym graczem?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Aktualnie jest public test nowego patcha wejdź zobacz na żywo jako że są resety możesz pograć raz jednym premium tankiem raz drugim i zobaczyć co i jak

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Ok dzięki, t34 jest za drogi... Chciałem kupić typa ale go nie ma w sprzedaży;p Podobno ma być na święta... Myślę że właśnie na niego poczekam:) Zobaczę jeszcze na teście jak sprawuje się SP

10sfaxw.png

Opublikowano

Super! Radochę bym miał niesamowita jak dadzą typa.

Wie ktoś ile kosztuje ?? ile kosztował ostatnio?? Bo ktoś mi mówił, że 20 euro czyli 80 dych.

x

Opublikowano

Wie ktoś ile kosztuje ?? ile kosztował ostatnio?? Bo ktoś mi mówił, że 20 euro czyli 80 dych.

Około 8,5k Golda

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Typ 59 kosztuje tyle co każdy czołg premium na 8 tierze...

Eeee... nie! no chyba ze wedlug ciebie 7.5k golda = 12.5k golda

Type59 kosztowal 7.5k golda, jesli bedzie dostepny to za kase ~120zł, np jak kupowalem T34 to placilem ok 220zł a typa za jakies 110zł (był chyba po 29euro) (zalezne od kursu waluty)

Fajnym tankiem jest jeszcze KV-5 niestety wycofany, moze kiedys wroci na jakies specjalne okazje, kosztował 7,5kgolda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...