Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka z WRPSP! :D

CaarooPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Pooglądajcie sobie kilka ss'ów z WRPSP ; )

1. Padł, co trzeba udekorować wyzywaniem rodziców ;/

post-751449-0-44896600-1353868458_thumb.jpg

2. Koleś chciał bugować na Dark Glow huhuhuhuhu <3

post-751449-0-36774000-1353868504_thumb.jpg

3. Zabójczy ping, jestem największym lagerem w mieście ^^

post-751449-0-72625800-1353868543_thumb.jpg

4. Dziwaczne pingi, jak myślicie, przypadek? :D

post-751449-0-44408700-1353868583_thumb.jpg

A NA KONIEC KILKA OSÓB NA WRPSP NA KTÓRE RADZĘ UWAŻAĆ:

1. wilczek413 - Po każdym dedzie, płacze jak dziecko, że hacker, choć wie, że ich nie ma ^^

2. pr0st0 - wielki tester, wrzuci Ci t-bomba do venta, wie, że nie da rady uciec, a na końcu napisze Ci, że jesteś low ;x

3. BoskiRumun - no life 24/7, wbijając z 48 na 53, po czym napisze Tobie, że grasz cały dzień, chociaż grasz z 2h ^^

Chyba tyle :D

TERAZ FAJNI LUDZIE NA WRPSP:

1. Taqashi - Spoko typek, można się pośmiać, na TS'ie pogadać etc. (kumpel z rl ^^)

2. [T]Minusi - Jedyny normalny tester, też fajnie się gada, ogólnie fajny ziomek :D

3. MocSkuna - Fajna gra zespołowa, można też pogadać etc. ;)

4. bananman3 - Spokojny gracz, i jak padnie, to nie napisze Ci, że jesteś ciota, tylko napisze kulturalnie " nice " lub coś - fajny ziomek :D

Myśle, że tyle wystarczy, jak mi się ktos jeszcze przypomni, to zedytuję :)

Pozdrawiam ; ]

Opublikowano

Lol to do WRPSP jes TS ? Mozna prosić IP :D ?

I nie wiem może też ze mną grałeś lub coś :P Nick: PonuryGrabarz

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dodam jeszcze ,że do ciebie nic nie mam . Aczkolwiek jak ostatnio graliśmy to była lekka spina i jak cię dedałem to pisałeś kom. typu hacker (choć wiesz że ich nie ma bo wspomniałeś o tym w swoim poście) low itp. a próbowałem ci to wytłumaczyć że na priv servie nie ma Hackerów .

Pozdrawiam i życzę dobrej gry ! ;)

KrasiK

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

[T]Minusi to jest prostak. Wyzywa mnie od lagerów i od nie powiem czego mimo to, że sam super połączeniem pewnie nie grzeszy. Jest nie tolerancyjny i myśli, że jak ktoś ma lagi to powinien dostać natychmiastowego kick'a z gry. Bardzo często gdy padał wyzywał mnie i straszył video. Ogólnie nic do niego nie mam ale jego zachowanie o nim świadczy nie za dobrze.

JankoPL sam ma lagi a mnie wyzywa i moich rodziców kidek jebany.

m3n3k - prawdziwy internetowy napinacz prostak. Gdy mu nie idzie wyzywa i szuka powodów jego nie powodzeń. Nie stroni od wyzywania rodziców. Gdy dostaje baty płacze, natomiast gdy raz mu coś wyjdzie robi z siebie pro elo elo gracza mimo iż tak naprawdę jest żałosnym typkiem.

Mój nick Kasprzyk. Miałem przyjemność grania z tobą Kogut około 20 minut temu.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

[T]Minusi to jest prostak. Wyzywa mnie od lagerów i od nie powiem czego mimo to, że sam super połączeniem pewnie nie grzeszy. Jest nie tolerancyjny i myśli, że jak ktoś ma lagi to powinien dostać natychmiastowego kick'a z gry. Bardzo często gdy padał wyzywał mnie i straszył video. Ogólnie nic do niego nie mam ale jego zachowanie o nim świadczy nie za dobrze.

m3n3k - prawdziwy internetowy napinacz prostak. Gdy mu nie idzie wyzywa i szuka powodów jego nie powodzeń. Nie stroni od wyzywania rodziców. Gdy dostaje baty płacze, natomiast gdy raz mu coś wyjdzie robi z siebie pro elo elo gracza mimo iż tak naprawdę jest żałosnym typkiem.

Co do Janko i M3m3k to się zgodzę, ale co do Minusiego to nie :)

Opublikowano

KrasiK był podczas kilku gier na FFA 30 kills więc widział co się działo ...

Opublikowano

No tak widze kolego ale to nie moja wina ze u 95% ludzi przebiegales przez sciany i miales takie lagi ze stojac za sciana jeszcze sie dostawalo?Wiec co to mialo być?

Mam 80 MB/s wiec wiem kto ma lagi a kto nie, oj ale przepraszam przeciez ty masz tak olbrzymiego skilla, ze jak lagi ci ustapily to na plus nie mogles wyjsc no ale

pozdrawiam

Opublikowano

Skąd wiesz u ilu ludzi przebiegałem przez ściany? Tylko Ty pisałeś jaki to ja lager jestem. Wtórował Ci tylko janko który pokazał wtedy jak jest żałosny ponieważ wcześniej grałem z nim kilka razy i ani razu nie napisał na mnie złego słowa natomiast gdy tylko Tobie coś zaczęło przeszkadzać to zaczął lizać dupę. Jak Ci nie pasowało to mogłeś wyjść - nikt Cię tam nie trzymał.

Opublikowano

Co do SzybkiegoKoguta Czyli Caroo nie dawano grałem dosłownie 2 min temu i pisał do mnie że mam hacki i jestem low . bo siedział na spocie i go zabiłem z cx storma . Piszesz o kimś a sam ideałem nie jesteś .

Następnym razem zastanów się potem pisz . :)

Pozdrawiam

Następnym razem sprubóje uchwycić jakiegoś sska

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Co do SzybkiegoKoguta Czyli Caroo nie dawano grałem dosłownie 2 min temu i pisał do mnie że mam hacki i jestem low . bo siedział na spocie i go zabiłem z cx storma . Piszesz o kimś a sam ideałem nie jesteś .

Następnym razem zastanów się potem pisz . :)

Pozdrawiam

Następnym razem sprubóje uchwycić jakiegoś sska

;*

Opublikowano

Wyraziłem swoje zdanie a ty mnie beszczelnie obrażasz . Niedopuszczale chyba sam widzisz jak sie zachowujesz w WR jest tak samo wszystkich wyzywasz .. Zastanów się czasem :)

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Wyraziłem swoje zdanie a ty mnie beszczelnie obrażasz . Niedopuszczale chyba sam widzisz jak sie zachowujesz w WR jest tak samo wszystkich wyzywasz .. Zastanów się czasem :)

...

Opublikowano

Niezbyt ciekawe ss'y . I kolejny ,, gracz " ,, user " z anty bestami ? :) Udostępniasz mój nick , czego sobię nie życzę , Usuń proszę ;)

To z pingiem trafiło się przypadkiem , a bugerzy , zbanować ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Niezbyt ciekawe ss'y . I kolejny ,, gracz " ,, user " z anty bestami ? :) Udostępniasz mój nick , czego sobię nie życzę , Usuń proszę ;)

To z pingiem trafiło się przypadkiem , a bugerzy , zbanować ;)

Druga sprawa, sam sobie usuń, może wstydzisz się swojego nicku bo jest zalosny

dziekuje dobranoc

Opublikowano

@up

Nie musisz być testerem by pograć :) Jest już otwarta beta.

Główna strona:

http://wrpsp.eu/ 

Download:

http://wrpsp.eu/?g=download

http://wrpsp.eu/?g=register

Opublikowano

Caroo oganij sie ... taksamo hejcisz w grze... Krasik ty to samo lamko , gramy wczoraj na ffa knife , zdychasz non stop i co chwile tylko "die suck" ..."die suck".

Minusi jest fajny w grze , pomimo tego że gram z nim jakoś tak od wakacji , zawsze sie w roomie jakimś spotkam z nim i nie widze żeby wyzywał od laggerów itp... no chyba że to włoch czy turek to sam sie wkur**am i wyzywam tych pacanów... No ale caro zbastuj bo procenciki ci nabiją ziomuś , a napinka źle urodzie szkodzi ;)

Tyle odemnie:)

A i jeszcze jedno wilczek on nie musi usuwać twojego nicku .. nikt nie wie co pod nim sie kryje jakie imie i nazwisko , więc może ale nie musi go usuwać... Napisał przestroge , żeby uważać na ciebie i reszte tej mieszanki płaczu... więc sprawa jasna..

Opublikowano

Za duzo tymi ss to sie nie wysiiles. A co do tego gracza pr0st0 to racja. Koles nieogarniety, mimo ze polak. Szpanuje roznymi broniami i wgl.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Caroo oganij sie ... taksamo hejcisz w grze... Krasik ty to samo lamko , gramy wczoraj na ffa knife , zdychasz non stop i co chwile tylko "die suck" ..."die suck".

Minusi jest fajny w grze , pomimo tego że gram z nim jakoś tak od wakacji , zawsze sie w roomie jakimś spotkam z nim i nie widze żeby wyzywał od laggerów itp... no chyba że to włoch czy turek to sam sie wkur**am i wyzywam tych pacanów... No ale caro zbastuj bo procenciki ci nabiją ziomuś , a napinka źle urodzie szkodzi ;)

Tyle odemnie:)

A i jeszcze jedno wilczek on nie musi usuwać twojego nicku .. nikt nie wie co pod nim sie kryje jakie imie i nazwisko , więc może ale nie musi go usuwać... Napisał przestroge , żeby uważać na ciebie i reszte tej mieszanki płaczu... więc sprawa jasna..

Teraz na Minusim jest inny właściciel, tylko, że troszkę taki nieogar :(

Opublikowano

aa no chyba że tak to zwracam honor :) .. słyszałem z pewnego źródła że konto "JankoPL" jest kupione od minusi za 200 zł choć w to wątpie ;)

Opublikowano

aa no chyba że tak to zwracam honor :) .. słyszałem z pewnego źródła że konto "JankoPL" jest kupione od minusi za 200 zł choć w to wątpie ;)

No bo jest kupione za 200 zł ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...