Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące Sunwell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy na sunwellu da się znośnie grac jest dużo bugów ? Jak stoimy z ludzmi duzo ich jest w miastach ? I czy na sunwellu jest dungeon finder tak jak w cacie ?? Duzo ludzi chodzi na BG? Prosze o pomoc

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Dungeon Finder wszedł od WotLK'a. A na Sunwellu działa. Co do ludzi w miastach, pomyśl sobie że 3k online mają, to coś musi się znaleźć w mieście. Co do BG to śmiem twierdzić że będzie się odbywało w szczytowych momentach do 18-25 naraz(na oko) bo nie grałem tam.

Opublikowano

No okej , bo na razie nie mam kasy na globala i chciałbym pograć na sunwellu czyli mówisz ze dungeon finder smiga daje sobie dps i czekam az ludzie bedą tak jak w Cata to jest? , łap like za pomoc ziomek.

Opublikowano

Dungeon Finder działa oczywiście na tym serwerze a z tą populacją to niby dużo graczy ale ogólnie jak grałem tam to nie czułem że wielu ich jest i po tym jak zagrałem na globalu to nigdy w życiu nie wróciłbym na sunwella ani na żadny inny priv bo przepaść jest ogromna.

Specjalista
Opublikowano

Gram tam serwer jest stabilny i jest naprawdę mało bugów. Osobiście polecam, dodam jeszcze że sunwell jest teraz lepszy niż global. Global to teraz syf przez tą pandarię zrobili 6 talentów z 71 ułatwili gre na poziom 5 latka to już nie to samo mmo co było w czasach wotlk .. Pozdro

giphy.gif

Opublikowano

Gram tam serwer jest stabilny i jest naprawdę mało bugów. Osobiście polecam, dodam jeszcze że sunwell jest teraz lepszy niż global. Global to teraz syf przez tą pandarię zrobili 6 talentów z 71 ułatwili gre na poziom 5 latka to już nie to samo mmo co było w czasach wotlk .. Pozdro

Widze "kolega" nigdy nie gral na globcu. Mowiac, ze global to syf, to tak jak obrazac CocaCola, i fanatyzowac Tecze z biedronki.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Człeniu co ty wpinasz ? Ten system talentów jest o duże lepszy od poprzedniego. Moim zdaniem jest może troszkę trudniej dobrać odpowiedni build. Jeden zły spell i wszystko się wali.

@Topic

DF na sunwellu działa w 100%. Lecz jeżeli chodzi o bg to najwięcej osób gra w poziomach 19-25 (Czyli twinki)

simply.4557.gif

Opublikowano
Dungeon Finder działa oczywiście na tym serwerze a z tą populacją to niby dużo graczy ale ogólnie jak grałem tam to nie czułem że wielu ich jest i po tym jak zagrałem na globalu to nigdy w życiu nie wróciłbym na sunwella ani na żadny inny priv bo przepaść jest ogromna.

To że Ci się nie podoba dodatek MoP to nie oznacza że global to syf. Sam grałem przez 4 miechy na sunwellu i przeniosłem się na global - i żaluje tylko tego że tak późno.

Opublikowano

Dobra dzięki ostatnie pytanie bo mam płyte battlechesta oryginalną , jeśli ją wgram i wrzuce te patche wotlk to będę musiał pobierać datę? takie zielone kołko u gory?

A np jeśli bym zainstalowal tego battlechesta i chciał grać na globalu to miał bym mniej pobierania czy tyle samo co ze strony blizzardu ?

Opublikowano

Dobra dzięki ostatnie pytanie bo mam płyte battlechesta oryginalną , jeśli ją wgram i wrzuce te patche wotlk to będę musiał pobierać datę? takie zielone kołko u gory?

A np jeśli bym zainstalowal tego battlechesta i chciał grać na globalu to miał bym mniej pobierania czy tyle samo co ze strony blizzardu ?

Tak, bedziesz musial pobrac najnowszy patch, automatycznie z serwerow blizz'a, nawet jesli masz tylko zakupionego battlechesta.

kh4xi.jpg

Opublikowano

A jesli chodzi o tą date/

Jezeli sunwell jest wotlk, to nie bedziesz musial pobierac niczego, co zaczelo sie od 4.0.0++

Jezeli jest Cata, to tak. Potrzebujesz i Caty i patchy.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...