Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wypożyczyć każdego zawodnika

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bMYD4.png

Pewnie każdy chciałby mieć klasowej światy zawodnika w swoim zespole, ale nie każdego na to stać ( np. Polskie kluby)

Jest pewien trick, który umożliwia wypożyczenie jakiegokolwiek zawodnika na cały sezon.

Wszystko co trzeba zrobić:

W okienku transferowym zaoferować wypożyczenie całosezonowe

klubowi w którym gra dany zawodnik, i w kwocie jaką zapłacilibyśmy po upływie tego sezonu wpisać maksymalną liczbe np.99999999999

Każdy klub da wypożyczy nam zawodnika w zamian za taką kwote, a my pod koniec sezonu możemy po prostu nie przedłużać oferty

^^

Takim sposobem możemy mieć Ronaldo czy Messiego w słabych klubach i to bez używania zewnętrznych programów

:D

Trick działa na 100% w fifie 12

ale możliwe że w 13 też bo nie sprawdzałem

:)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

A istnieje w ogóle jakiś bardziej realistyczny sposób na wypożyczenie nawet mniej znanego zawodnika? Ja np. chciałem wypożyczyć Pogbę z MU, który siedzi nieustannie na rezerwach a i tak klub odmawia. Powinni to zdecydowanie poprawić ;)

Dodany do spisu.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Tylko kwestia tego, czy będzie Cię stać na wynagrodzenia dla zawodnika :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano
na jednego wybranego zawodnika raczej tak

To opłać mi tygodniówkę zawodnika, który dostaje 170 tyś. np. w drugiej lidze angielskiej.

Dzisiaj chciałem do Napoli wypożyczyć sobie jakiegoś prawego obrońce, to klub odmówił, ponieważ pieniędzy za mało ;)

Opublikowano

W moim byłym klubie Al-Ahli (Arabia Saudyjska) nikt nie chciał przejsc, choć kasy miałem dużooo. Powód "podoba mi się ten kraj i niechcę go zmieniać...". Więc zależy też od tego w jakim jestes klubie.

skpUo.png

Opublikowano
Powód "podoba mi się ten kraj i niechcę go zmieniać...". Więc zależy też od tego w jakim jestes klubie.

Gdybyś dał premię 20% za bramkę, miałbyś większe szanse na wypożyczenie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...