Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pójdzie?

SonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym się zapytać czy na moim kompie by poszedł Lol

Mój komp:

Proc: AMD Sempron{tm}Processor 3200+ 1.8ghz

Ram: 512mb ram

Karta Grafy: NVIDA GeForce 7100 GS

Internet: 10mb/s stałe połączenie

itr0fv.png

Opublikowano

Ram na styk, powinien pójść ale będą strasznie niskie fpsy i mogą być ściny, doradziłbym nieco polepszyć sprzęt by się nie denerwować.

Opublikowano

Pójść, pójdzie. Gorzej właśnie z FPS-ami, szczególnie podczas teamfightów. Na pewno jeśli w ogóle grafika na minimum, wszystko w tle wyłączone, ale płynności nie gwarantuję.

Opublikowano

z fps to jestem przyzwyczajony ale głównie chodzi mi oto abym nie zazynał dopiero gry że że musze czekać najdłużej aby mi się załadowało bo kiedyś jak lola włączałem to all spoko ale jak dopiero mogłem zacząć grać to każdy miał po 10-16lvl.... i w tym kłopot

itr0fv.png

Opublikowano

Kup sobie sprzęt jakiś lepszy za 1,5k albo za 2 i będziesz spokojnie mógł grac.

Albo z allegro coś za 1 - 1,5k upatrz sobie

@top, miałem podobny komputer przed tym co teraz mam i grać się nie dało. Właziłem w grę, gdzie ładowało mnie po długim czasie, przy 15 fpsach nie da się grać, do tego sciny co chwilę.

Opublikowano

Ja radził bym ci dokupić jeszcze trochę ramu, ale możesz spróbować 30 fps na minimalnych ustawieniach do tego najmniejsza rozdzielczość ustawienie priorytetu na wysoki do tego zmiany ustawień 3d w ninvidi powinny ci pomóc.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

dobra dzięki wszystkim Ci którzy pomogli dostaną like... :/ nie no po teście każdy dostanie like ale chciałbym abyście poradzili mi co do kupna procka i ramu aby spokojnie się grało... :) jak ktoś z was może to niech da linka do kupienia z allegro dobrego procka minimum 2.4ghz ale taki dobry i wystarczająca ilość ramu najlepiej ok 2gb. +/- 500mb :) proszę was oto będe bardzo wdzięczny i sorry za ortografie jak coś jest ale moja przeglądarka ma wykrywa tylko pozytywną orto w J.Angielskim ^^ jeszcze raz proszę :) z góry dzięki xD

itr0fv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...