Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żołnierz czy komandos?

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Żołnierz czy komandos? Kto lepszy , najlepiej gra mi się tymi dwoma klasami , którą wybrać? Odpowiadać z uzasadnieniem , dam lajka. Nie piszcie , że mam grać tym czym mi się lepiej gra , bo dwoma gra mi się tak samo - ale się zdecydować nie umiem.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Wg mnie soldek. Super się nim gra, leczy się, ma kupę granatów itp. Nosi smg.

A mando jak mando, lata samemu, snajpi. Trudny do ogarnięcia, wg mnie jest nudny.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wg mnie ciekawszy jest commandos, ponieważ możesz się pobawić top trapami (czy jakoś tak), możesz też np schować się gdzieś jak masz stealh (niewidzialność) na 4/5 i mieć z tego ubaw, a soldierem to możesz tylko.... hmmm no nie wiem, jak jakiś gunner walnie kogoś centralnie z bazooki to ty wtedy walisz blasting strika i leci dalej :D.

Z tym soldierem to nie wiem co możesz jeszcze robić.

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

Soldier rzecz jasna. Gram nim jako głowną postacią od 3,5roku. Osiągnąłem 12mln ponad xp i nadal nim gram. Commando jako głowną postac stanowczo odradzam. Soldem mozesz leczyc siebie i innych, czyli łatwiej xp wchodzi. Jesli masz dobrego aima z pistola, to wystarczy trzymac przeciwnikow na srednim dytansie i rozpierdalac po kolei kazdego.

Opublikowano

dla początkującego dobrym wyborem będzie soldek (np aby poznać lepiej grę) comando się trudno gra i jeżeli chcesz mieć dobre wyniki to na początek polecam soldka ^^

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Soldier jest ciekawszy, lepiej gra zespołowo, fajne bronie. Commando nudny(jak dla mnie),trzeba czasu żeby ogarnąć.

Daj lajka jak pomogłem :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Commando lepszy... Zabawa , wkurzanie ludzi. Ja mam mandosa i solo gunnera rozwalam na luzie stojąc obok.

Zabawa troop trap jest świetna bo można bawić się w ninje oraz wkurzać ludzi ztawiając gdzieś przez przejście.

<a href=
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Żołnierz dobry... Rzucasz kupę granatów w przy rakiecie na Masakrze o Północy, potem płonące pociski i leczymy towarzyszy- punkty zapewnione. Zacząłem grać nim,bo mój strzelec jest dobry i mam dobre bronie,a żołnierz goły. A chciałbym wygrać Ak-47 z Clawa

Opublikowano

Żołnierz dobry... Rzucasz kupę granatów w przy rakiecie na Masakrze o Północy, potem płonące pociski i leczymy towarzyszy- punkty zapewnione. Zacząłem grać nim,bo mój strzelec jest dobry i mam dobre bronie,a żołnierz goły. A chciałbym wygrać Ak-47 z Clawa

Spójrz na date ostatniego posta.

Nie odkopuj starych tematów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...