Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McWitch PVP WEJDZ I WALCZ !

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29dtm9y.png

dotservblue.png

ipblue.png

91.234.217.5:25524

adrestsblue.png

Brak

typserwerablue.png

PVP

pvpreklama.png

Oczywiście, w końcu to serwer pvp;)

premiumreklama.png

whitelistreklama.png

plugblue.png

bdbdopracowane.png

ekipablue.png

wlasciciel.png

Thaay

opiekunserwera.png

Ledunar

adminaf.png

Alanpl3

modeko.png

BRAK

dodatkowe.png

Jest to serwer PvP gdzie naszym głownym zadaniem jest bicie się,lecz my poszliśmy krok dalej i na naszym serwerze, nie dostaniesz na start, odrazu full Eq diamentowego

U nas zaczynasz z drewnianym mieczem i za każdą zabitą osobę dostajesz, 1$

Zaś jeżeli zabijesz więcej osób bez smierci wzrost, gotówki za każdą kolejną zabitą osobę się zwiększa.

Czyli im większa ranga, tym lepszy ekwipunek !

:)

Spis rang oraz ile potrzebujecie gotówki aby przejść na kolejny poziom !!

Pacholek: 20

Giermek: 100

Sluga: 200

Strzelec: 300

MistrzLuku: 400

MistrzOgnia: 500

RycerzBrazu: 600

RycerzZlota: 700

RycerzZelaza: 900

RycerzLazurytu: 1200

RycerzStali: 1500

BoskiRycerz: 1650

RycerzSkorpiona: 1700

RycerzGawan: 2000

BozyRycerz: 2300

Widmo: 2450

PiekielnyAniol: 2600

Aniol: 2800

RycerzDiamentu: 3200

RycerzSzafiru: 3500

RycerzSzmaragdu: 3800

Szlachcic: 4100

Na serwerze jest co robić jak widać ostatnia ranga to koszt zabicia 4 tysięcy osób !

Na serwerze posiadamy jak narazie 4 areny, oto ss:

20121125163311.png

20121125163325.png

20121125163342.png20121125163435.png

imetin_logo.png

Opublikowano

Wejde zobacze ocenie :D

1. lepiej by bylo gdy : dedasz 2 i za 3 masz 2 dolay i tak do 4 i potem po 5 za kazdego :P

2. Oceniam server na 8/10 T otyle jol :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

@UP

Ja Ci napisałem coś na skype;), lecz za szybko usuwasz ze znajomych, takie coś kazdemu może sie zdarzyć, ale na zaś, nie dotyka sie rzeczy których nie wie się jak zrobić.:)

imetin_logo.png

Opublikowano

@up

Kazda wypowiedz sie liczy, a to że tobie serwer nie przypada do gustu już nie mój problem

Co do reklamy, co jest w niej złego,że nie jest z generatora? heh..

@edit

aha, koledzy z konkurencji nic dziwnego ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

@up co jest w niej złego ? Po prostu nic o serwie nie mówi ; )

a po drugie wy dla nasz , żadną konkurencją nie jesteście

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

heh, jakbysmy nie byli zadna konkurencja, to bys tutaj nie pisal, zreszta nie bede sie znizal do Twojego poziomu, wiesz nawet jest takie powiedzenie "Nie dyskutuj, z dziecmi, bo najpierw sprowadza Cie do swojego poziomu, a potem zniszcza doswiadczeniem". Tak czuje ze by stalo sie gdybym prowadzil z Toba dalej dyskusje, co fo serwera :) Serwer jest w fazie poczatkowej, gdzie wgrane jest garstka pluginow i naszych pomyslow, juz w sobote, pojawi sie wiele nowych ciekawych rzeczy, ktorych nie ma na Twoim z serwerze ( wywnioskowalem to z waszej zapowiedzi) to ze macie losowy drop w skrzyniach, uwazasz za wielki wyczyn?? Jeden plugin dwie linijki, kolejny pvp stats, w grze- kolejny plugin. 80 slotow? Jak narazie tutaj macie przewage lecz ja wole, wystartowac z 30 slotami gdzie, serwer jest ciagle pelny, i mam pewnosc ze serwer sie podoba :)

Najpierw odpalcie swoj serwer, a potem mozemy rozmawiac o tym ktory jest lepszy, bo jak narazie to jedynie macie zapowiedz, a reklama to nie wszystko. Jednak powodzenia zycze, lecz z waszym "dissowaniem" konkurencji daleko nie zajedziecie :)

Przepraszam za bledy, pisalem z telefonu.

imetin_logo.png

Opublikowano

@up wiesz nie masz pewności , że jestem dzieckiem ; )

ts3 , Skype ?

co do tematu ... nie piszę jako administrator podobnego serwera ( podobnego to pojęcie względne ... są całkiem inne ) tylko jako użytkownik , którego ta prezentacja nie przyciągnęła , jeżeli masz z tym problem to już twoja sprawa ; )

2685090323.png

Opublikowano

Ja kolego nie mam żadnego problemu co do ts3, nie widzę też żadnych problemów oczywiście mogę wejść, wiesz co mi przeszkadza w Twojej osobie? Mówisz,że piszesz jako użytkownik, to dlaczego na serwerze gdzie jestes adminem twojego czy tam kolegi "PvP" wywyższasz go jaki on nie jest pro elo i wogóle, a inne serwery pvp hejcisz?

To hejterstwo pokazuje naprawdę ile masz lat, bo są osoby które nie boją się porozmawiać na ts3 bo mają mutację a nie skończyli dobrze 12 lat, najpierw zastanów się nad tym co robisz, bo uwierz mi lub nie ,prędzej czy później odwinie się i taka "Bomba" może zostać skierowana w stosunku do Waszego serwera, i uwierz nie jest to przyjemne;)

imetin_logo.png

Opublikowano

człowieku ... ty się ogarnij ; ) popatrz na moją prezentację i na twoją zobaczysz ... jest coś takiego jak wolność słowa i ja ją wyznaję i mogę tutaj pisać co mi leży na sumieniu i tego nie zmienisz ; ) po prostu prezentacja słaba a na serwerze nie ma nic specjalnego tyle ...

2685090323.png

Opublikowano

Krążysz wokół jednego cały czas, hejcisz reklame, a ja Ciebie zapytałem o coś innego w poprzednim poscie, dlaczego wychwalasz swój serwer a inne serwery PvP, i nie tylko uważasz "za nudne, admini to dzieci, wszystko do dupy", nie doceniasz nikogo pracy? Takim zachowaniem nie dojdziesz na szczyt.:)

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja nie doceniam nikogo pracy ? Hahahha... jak serwer jest dobry to piszę pozytywne komentarze a niżeli widzę taką zapowiedź , która nic nie wnosi ... nie ma nic nowego ... to mi się słabo robi...

co do mojego serwa . Dlaczego go wychwalam ? Po pierwsze to serwer robiony przeze mnie , czyli nie robię czegoś co mi się nie podoba tylko podoba czyli jest to równoznaczne z tym , że go lubię i wychwalam ... proste rozumowanie ; ) też tak robisz .... pomyśl , później pisz

2685090323.png

Opublikowano

Spójrz na swoje, posty "pajacu" bo inaczej już nie można Ciebie określić pokaż mi swoje posty gdzie piszesz,że serwer jest "w miarę" bo już że dobry to od Ciebie nie będe wymagał bo to chyba za trudne dla Ciebie.:) Skończ hejting na mpc i wyjdź na dwór ochłoń dobrze Ci zrobi, mózg może odparuje, bo ostro musi się już tam gotować od pisania takiego syfu.

imetin_logo.png

Opublikowano

hahahahha... tu to mnie dobiłeś ; )hahahahaha... nie moge ; ) administrator , który nie znosi konstruktywnej krytyki ; ) po tym co zobaczyłem ... serwer jest skazany na upadek chyba , że się mylę ... ty pewnie mi odpiszesz , że się na pewno mylę

"młotku" inaczej ja też już nie mogę napisać ... zamiast odpisywać mi na moją podstawną krytykę popraw prezentacje ... dodaj coś nowego a wszystko zmienię ; ) jak narazie zostaje przy tym ... , że nic nie ma w tym serwerze ciekawego oprócz ładnych aren ...

a poza tym mój serwer bd całkiem inny chociaż by przeczytaj prezentację dokładnie :) ... co za ...

i nie użalaj się tyle jaki to ja jestem zły tylko podziękuj mi za konstruktywną krytykę ; ) po tą są hejterzy ( nie jestem takowym ) , żeby ganić kogoś aby robił np. lepsze materiały , prezki ipt... jak by cię nauczyciel w szkole i opiekunowie prawni za wszystkie jedynki chwalili a za piątki wrzeszczeli to być co miał pały czy piątki ?! ... -,- proste rozumowanie ...

2685090323.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się po co kłócić się o serwer byłem na serwerze i jest średni. Według mnie jest nie ogarnięty do końca :(. Ale pomysł fajny teraz czekam na serwer z niby konkurenci i ocenie. Posumowanie jest takie że serwer za wcześnie wystartował ! :) I ogarnijcie się jak chcecie się kłócić to na PW !!!! :angry:

Opublikowano

@Up

Zgodzę się z tobą serwer zbyt wczesnie wystartował i ja to wiem, sam i przyznaję się do błędu, lecz co teraz?:) Zamknę go? Raczej nie^^, w sobotę zobaczycie dużo nowości nie będę zdradzał narazie szczegółów.

@2UP

Trzymasz się ciągle jednego argumentu, i na tym zakonczę z tobą rozmowę jezeli coś chcesz jeszcze, to wal na pw, bo robisz śmietnik tylko, a raczej robimy;)

Tobie życze powodzenia w prowadzeniu serwera, bo kto wie, jak to z nim będzie może tak jak twierdzisz będzie najlepszym lub też nie:)

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...