Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] rankedy

jestem czarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widać, to ciągle feedujesz. Staraj się mniej umierać.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

oni mi nie pomagajom i boijajom ciongle ja nie wiem co robic jak gralem orainom to ciongle mi dobijali nawet nie zdonrzalem atakowac w pszeciwnika i jurz po nih bylo noby walone dobili

Opublikowano

Stary zacznij od ortografi, bo strasznie razi, potem się bierz za gry. Co do tematu czasami tak jest, że ma się po prostu złą passe, słabych graczy w team itp. Jednak gre można wycarrować jak się umie grać. Pamietam jeżeli przegracie, to wina nie leży tylko po stronie 1 osoby.

Opublikowano

Stop troll please... To, że przegrywasz linie nie koniecznie od innych zależy, rada nie graj rankedów i nie psuj innym gry, proszę.

Opublikowano

Tobie dobrze idzie? Wg. to właśnie przez ciebie twój team przegrywa... Musisz ogarnąć najpierw grę, a później możesz zganiać na team ... Tu masz mój przykład, ja ogarniam, ale jakiś retard oczywiście mi serie musiał zjebać ;d

49346425.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobrze, to słuchaj

Nie graj rankedów, graj normale, postaraj się po ogarniać po 2 postacie na każdą linie na razie, nie obrażaj innych podczas gry, staraj się ich motywować i będzie okej i proszę by ktoś zamknął ten temat, bo jestem uczulony na taką ortografię :/

ps. naucz się last hittować jeżeli masz słaba farmę, to dużo daje.

Opublikowano

mam 30 potworkuw na mecz zabityh bo mi dobijajom noby gupie ciongle ja umiem grac tylko sorakom bo widzialem jak koles jest dobry niom z ataku na hita mnie wziol

Opublikowano

Pooglądaj streamy, poczytaj poradnki, pograj normale. Albo leż sobie w tym elohell jak ci sie nie chce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przejdź 10 razy tutorial, 15 razy pvp na boty z tuta, ok 10 meczy na easy boty i 20 na adv. Jak będziesz nadal feedował to się powieś[albo usuń konto na mpc] ( nie wbijać mi %, bo to jest troll i temat powinien być close ) dt. to np. Żalenia się na noob teamy.

reported temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...