Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stary (dobry i bezpieczny?) FishBot

Makperson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, zastanawiam się, patrząc na te nowe fish boty (warto dodać że ostatnio grałem z 4 lata temu) widzę że jest otwieranie rybek itp, ale tez widzę, że hack shield to wykrywa (wykrywa, prawda?) i sypią sie bany. Ja pamiętam, że dawniej był prosty programik, który nie otwierał ryb, ani małży ani nic. Poprostu reagował na zmianę koloru na biały na ekranie i zacinał, proste, ale skuteczne. Nigdy nie dostałem za taki programik bana, a tutaj widzę że leci ich pełno, może taki był by jedynym "bezpiecznym" w sensie że hack shield nie wykryje, a jedyną możliwością dostania bana było by podłapanie przez gm'a ? Co wy na to ? Bo nie chce stracić tego co zyskałem, oczywicie mam 2 konto 30 lvl, ale powiązane konto itp...

Pozdro!

Opublikowano

Odnoszę wrażenie że nie przeczytałeś :P Właśnie ten jest według mnie zły, bo zbyt miesza w plikach przez co go wykrywa, ja nie chce linka, choc do starego możecie podrzucić, ale ja sie Was pytam czy ten stary jest bezpieczniejszy, bo bana nie chce :)

Więęęc?

Stary fish bot działający na pixele, czyli ze robi sie biało na ekranie to zacina, jest botem niewykrywalnym prez logi itp tak ? musiał by nas nakryć GM?

Opublikowano

ten bot na tej stronie jest dobry ale z 2 strony lipny juz 20 postacii ban i to p o1 dniu a kiedys mogles lowic i lowic i nic xD

niewiem czemu tak teraz jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...