Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odznaki za Honor

Lemon28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat wałkowany 1000 razy. Nie ma określonej liczby. To kiedy dostaniesz swoją opaskę, zależy od tego kto ci daje punkty honoru. Jeśli honor daje ci osoba, która rozdaje go po każdym meczu, to nie jest on nic wart. Jeśli da ci osoba, która daje honor raz na dajmy na to 10 gier, to wtedy ten punkt się zalicza jako prawdziwy. Tak samo ze znajomymi, jeśli da ci go ktoś kogo masz na liście znajomych, to się nie liczy.

Opublikowano

To jest zależne od ilu czynników od tego KTO CI to dał, czy zasłużyłeś etc, chyba nikt dokładnie nie rozgryzł do końca tego systemu, na pewno nie jest liczone przez Twoich znajomych z friendlisty:)

Opublikowano

Ja osobiście dostałem za 30 sztuk "honorowego przeciwnika", grając tylko na normalach, dostawałem je nieregularnie , nieraz po 2-3 a często nawet w ogóle.

Opublikowano

Ja za 20 dostałem tą brązową opaskę. Wystarczy po meczu napisać "Good Game guys" czy coś w tym stylu, i od razu ktoś wystawia honorka :P

2d82fcx.jpg
Pomocnik
Opublikowano

1 report = - 1 punkt honoru w dół. Żeby dostać opaskę, wystarczy mieć około 30 punktów. Ja swoją opaskę dostałam, kiedy miałam 35 punktów, tzn. że w między czasie zreportowali mnie około 5 razy. Możliwe, że warunkiem jest także zdobycie przynajmniej jednego HO na każdym trybie gry (dominion, 3v3, 5v5), ale co do tego nie jestem pewna.

Opublikowano

Ja tez po 30, ale nie ma na to reguły. Teraz po przeniesieniu straciłem, mam 40 i nie mam dalej :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...