Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile wezmę za tą konsole ?

Shadowwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , za ilę moge sprzedać konsolę Xbox 360 Premium , świeżo po reballingu i wymianie pasty termoprzewodzącej. Konsola jest przerobiona dodatkowo dodam jeszcze ok 20 gier. Wszystkie kable są + 2 pady (+słuchawki jeśli znajde :3). Piszcie tutaj za ile mogę go sprzedać z góry thx...

Opublikowano
300-400 zł
400zl? Podaj mi swoj nr od razu kupie. Mysle ze 900zl za to wezmiesz. Chyba ze jakies dobre gry to nawet wiecej

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

900zl za wersje PRO? To zart, prawda?Co do gier to mysle, ze sa to kopie zapasowe, poniewaz autor napisal " przerobiona "

Przy dobrym wietrze nawet 500zł .

ruch_13.jpg
Opublikowano

W sumie nawet ja 900 nie dalem wiec cos nie wierze :/

Mam jeszcze takie pytanie, przy prerabianiu konsoli przerabia sie tylko napęd czy także inne elementy ? Jesli tylko naped to jakbym zostawił przerobiony a kupił orginalna konsole to moglbym je zamieniac i nie zblokowali by mi jej , czy to wykonalne ?

Opublikowano

Tylko naped sie przerabia.Mozesz go zostawic, ale musisz miec DVD key z drugiej(tej nowej) konsoli.

Druga rzecz to jaka to bedzie konsola(ta nowa) ?

ruch_13.jpg
Opublikowano

Chciałbym kupić slim ale wątpie żeby ta z pro pasowała więc myśle że znajde sam naped gdzies na czesci na allegro

PS Konsola obecnie jest przed rebalingiem wiec czy lepiej naprawic i puścić za 500 czy sprzedac taniej przed nim ale czy ktos to kupi ??

Opublikowano

To jest naped SAMSUNG, ktory nie wspiera AP2.5 . Najlepiej kup konsole razem z napedem, bo i tak bys musial kupic nowy naped.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Zgadzam się , doszedłem do wniosku żeby kupić nową a skoro mam wszystkie kable to bd szukał samej konsoli , i bedzie git

Jakbym cudem znalazł sama jednostke slim to wszystkie kable są te same , prawda ?

Opublikowano

Wszystkie kable są takie same, oprócz zasilacza, może on być inny, nawet jeśli będzie pasował to będzie miał zbyt duży pobór mocy i możesz sobie spalić

coś. ( Ale pewien nie jestem )

Opublikowano
Wszystkie kable są takie same, oprócz zasilacza, może on być inny, nawet jeśli będzie pasował to będzie miał zbyt duży pobór mocy i możesz sobie spalić coś. ( Ale pewien nie jestem )

To w porównaniu mojej konsoli do SLIM , racja ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

20 gier na Xboxa za 350 zł ? - Aż sę facepalm'a walne .

Jak nie są to gry typu Brink, czyli za 25 zł to za 1 używaną ja dostałem 60 zł, czyli za gry 500-700zł dostać powinieneś ...

Co do konsoli ja sprzedałem swoją za 499 zł

. .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

20 gier na Xboxa za 350 zł ? - Aż sę facepalm'a walne .

Jak nie są to gry typu Brink, czyli za 25 zł to za 1 używaną ja dostałem 60 zł, czyli za gry 500-700zł dostać powinieneś ...

Co do konsoli ja sprzedałem swoją za 499 zł

ale ludzie wolą zapłacić te 300 zł więcej i miećnową niż używaną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...