Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Freedbs

Shies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega chciał by założyć serwer ale nie wie co to mpc forum i nie wie co to FreeDBS ja sie nie iinteresuje tym

ale dam 5 jak ktoś wytłumaczy

sygna1c.png
Opublikowano

odejdz bo jak widze twoje pytanie to mnie kurwica bierze...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ale wy jesteście....chłopak szuka pomocy a wy go jedziecie i to równo...powiedzieli byście mu a nie ...

siglt.png的一是在了不和有大这主中人上

drumnbassfanfq9.gif

hardstylelistener.gif

Opublikowano

@siwy

ty mu pomoz jak taki inteligentny

ten dzieciak caly dzien spamy czy to tam to sramto...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

wypierdalaj kutasie jebany co tu zrobisz sam spamisz jak już piszesz ze spaamie to ładnie by bylo odpowiedzieć lamusie ?

sygna1c.png
Opublikowano
odejdz bo jak widze twoje pytanie to mnie kurwica bierze...

Ta mnie też ;]

Człowieku VPC nic wiecej Ci nie powiem ...

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

jesli chce zrobic serwer nie musi wiedziec co to freebsd wiekszosc osob nie wie twoj kolega niech przeczyta tuty innych uzytkownikow w koncu do czegos sa robione pozatym nie ten dzial

Opublikowano
wypierdalaj kutasie jebany co tu zrobisz sam spamisz jak już piszesz ze spaamie to ładnie by bylo odpowiedzieć lamusie ?

spamujesz i nie mów ze nie report leci mozna przeklinac ale nie az tak i jeszcze obraza

bdccLsFwED.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...