Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest możliwość zdobycia za free Klucz?

Psycholss0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie ma takiej możliwości , jedynie ostatnio od chyba 14 -118 listopada był darmowy weekend w który można było zaprosić znajomych i grać prze te parę dni za darmo .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Beta juz sie dawno temu skonczyla :) Takze za darmo sobie nie pograsz. - serio nie widziales nigdzie daty premiery ? o.O

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Twoja jedyna szansa na grę to ponowny darmowy weekend. Możliwe, że w przyszłości AN zorganizuję coś podobnego co było w połowie listopada.

Opublikowano

Hola, hola. Sądzisz, że ja mogę usuwać posty? Ja je tylko raportuję. Jakbym mógł je usuwać to już by ich nie było. Napisałem temat w KZ i się niektórymi zajęli. Zanim skrytykujesz to się dokładniej dowiedz, co ja mogę...

Opublikowano

Czyli nie ma szansy na darmową rozgrywkę ? Poza free weekendem ? Eh.. A orientujecie się ile gra może kosztować w Empiku ?

Opublikowano

Za 150 i mniej na allegro znajdziesz, ale to jednak allegro więc trzeba uważać .

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Za około 150 (wliczona przesyłka) z Saturiona możesz wyłapać. Przyjdzie na następny dzień jeśli zamówisz przed 16:00. Za 126,99 zł możesz kupić sam key od zaufanego sklepu.

Jak chcesz grę za darmo, to szukaj konkursów/losowań na necie. Innego sposobu nie widzę ;)

7m9a.png

Opublikowano

Według mnie opłaca się i to bardzo ;) Jest to jedna z niewielu gier, w które wsiąkam na bardzo długie godziny :)

Klasy są świetnie zróżnicowane, chociaż niektórzy grają guardianem itp. pod dmg <facepalm> i wtedy chce się płakać.

Koniec z typowym określeniem ról, nie ma buffka/dpsa/tanka - liczy się skill i dobrze wykorzystane uniki :)

Jest to rozbudowana gra ?

- 8 Profesji,

- 5 Ras,

- Ogromny świat ( piękny po prostu [iMO] ),

- WvWvW to zabawa na długie godziny,

- PvP - brakuje trochę tego 1v1, ale gra zespołowa na mapach jest bardzo ciekawa :)

- Tzw. "Dynamiczne" eventy - nigdy nie wiesz czy podczas eksploracji świata nie trafisz na jakiś nowy ( jedyny ich minus to to, że pojawiają się zawsze w tym samym miejscu [no ew. jak jest tłum ludzi to nie ma szans na przegraną] )

- BRAK ENDGAME'U ! ! !

Gra perfekcyjna nie jest, bo taki produkt nie istnieje :), ale ANet stara się swoje dzieło udoskonalić więc jest bardzo przyjemnie, gram od premiery więc coś tam wiem.

Ja polecam, ale może niech się ktoś inny wypowie, żebyś nie podejmował decyzji tylko na podstawie mojego posta ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...