Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Jak zarobić?

yt2games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sybko wyfarmić kase w NFS World

Dajcie byle co ale żeby działało i było proste w obsłudze bo ten bot mi wchodzi do wyścigu i zaraz z niego wychodzi

Help

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

Bo on tak ma robić. Ma wejść do wyścigu po czym z niego wyjść i tak w kółko do np 100razy. Później zmień kierowce i masz kase, exp . (Mówie o QR bocie)

Opublikowano

A potem mi w ustawienia wchodzi

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

Byćmoże nie postępowałeś wg. opisu programu. Ustaw rozdzielczość na 800x600 i tryb okienkowy a potem wybierz na mapie jakis rajd i opcje Dołączja.

Pojawi się menu wyboru rodzaju rajdu i tak ma zostać, potem już tylko uruchamiasz bota. Może to być też powód, że zminimalizowałeś okno gry a tego robić nie można

lub bot nie nadążył bo gra się przycinała, wtedy wartość delay z 12000 przestaw na 14000, wiele na tym nie stracisz a bot będzie nadążał.

A i jeszcze co do bota, to pamiętaj, że wartości w nim wpisujesz klawiatura numeryczną (ta po prawej stronie klawiatury)

Coś jeszcze niejasne?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Musi być ;) Dziwne bo mi działa: Spróbujcie ten

http://www.mpcforum.pl/topic/767385-hack-trainer-by-gamerz-gmz-14112012r/

Opublikowano

Dziękuję, wszystko ładnie śmiga z tym trainerem i botem QR3 (niebieski) :) Mam tylko jedno pytanko, czy jeśli bot jeździ te wyścigi, oczywiście z botami to są jakieś szanse żeby wydropić części ultra ?? Jak na razie mi dropło przez 200 wyścigów 3 hamulce wyścigowe 2 neony i przekładnia uliczna :P Nie ma co narzekać, ale jeśli i tak raz na to 200 wyścigów byłaby jakaś część ultra to już Me Gusta :)

Opublikowano

A ultra albo profesjonalne coś miałeś/miałaś ?

Nie ;) Wszystko z jedną gwiazdką :) To co można kupić za IGC :D

Opublikowano

Bot ci wchodzi w ustawienia , ponieważ po zakończonym wyścigu może cię przenieść nieco dalej od obszaru wyścigu. Najlepiej znajdź wyścig w jakimś tunelu czy coś , ponieważ tam obszar respa po wyścigu jest dość ograniczony. Popróbuj w różnych miejscach.

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...