Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Imagine-Online] Cap 125-skill 125 darmowe silki.

klopik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zapraszam na fajny serwer, na którym gra już ponad setka ludzi.

Cap: 125

Skill cap: 125

Start lvl: 120 (Sami musimy dobić te 5 poziomów)

Exp: 20

Party Exp: 25

SP: 20 (10m na start)

Drop: 35

Gold: 20

Alchemia: x5

Darmowe silki 1m.

Arabia

12 dg itemki mają wygląd 14

Nowe fellow pets

Itemy FB 80%w sklepach

Const Fortress.

Nowe unikaty.

Nowe teleporty.

Arena coin dropią z unikatów w Event Room.

Client:

Screeny:

DwpId.jpg

tDMih.jpg

ixnlh.jpg

ThGoe.jpg

GmuTe.jpg

3Oobg.jpg

i2WMd.jpg

48e4b.jpg

vqsOb.jpg

8kXle.jpg

Rekrut
Opublikowano

Server lipny, kopia Myth Online z większymi bugami. Podobno ukradli pliki Synxa, który pracował prawie 24/7 nad Arabia update w końcu są te same bugi + masa innych.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Masa..... Oni pracują nad wszystkim, są ciągłe poprawki. Jeżeli nie chcesz wbić to czemu piszesz, że serv lipny itd ? Może sprobuj na nim pograć a nie odrazu, że ukradli pliki od Myth. Te pliki serwerowe nawet ja teraz moge pobrać. Nie widzisz ile na elitepvpers jest tematów z arabią i innymi nowościami ? A ty wyjeżdżasz odrazu z kradzieżą, jak te pliki są ogulnie dostępne i każdy może je pobrać...

Rekrut
Opublikowano

Masa..... Oni pracują nad wszystkim, są ciągłe poprawki. Jeżeli nie chcesz wbić to czemu piszesz, że serv lipny itd ? Może sprobuj na nim pograć a nie odrazu, że ukradli pliki od Myth. Te pliki serwerowe nawet ja teraz moge pobrać. Nie widzisz ile na elitepvpers jest tematów z arabią i innymi nowościami ? A ty wyjeżdżasz odrazu z kradzieżą, jak te pliki są ogulnie dostępne i każdy może je pobrać...

Powodzenia zebrać pełne pliki bez bugów Arabia z epvp* przecież te całe ich forum to wielkie gówno. Nie chcę wbić? Grałem i nie tylko ja sądze tak o tym servie. Jak już pisałem jest prawdą. Idź pobrać te ich śmieszne pliki, zrób z niego server...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

No i ? Wiadomo, że arabia jest zbugowana, jeżeli nawet na iSro jej nie ma. A i tak nikt do arabi nie włazi bo po co ? A co do serwa to już robiłem. I wcale nie jest zły.

Rekrut
Opublikowano

No i ? Wiadomo, że arabia jest zbugowana, jeżeli nawet na iSro jej nie ma. A i tak nikt do arabi nie włazi bo po co ? A co do serwa to już robiłem. I wcale nie jest zły.

Heheheh działającą Arabię posiada tylko Synx także nie mów, że wszędzie jest zbugowana. Myślę, że tam się wchodzi żeby wbić lvl, nieprawdasz? To pokaż nam swoje dzieło jakie zrobiłeś z tych plików z forum najgorszego community ever, chętnie się pośmiejemy że nic nie działa oni nawet nie potrafią skilli na 125 naprawić ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Jak Ci się ten serwer nie podoba to na ch*j tu spamujesz ? Nudzi Cie ? Idz do kumpli albo do panny (jak wgl ją masz I daj się innym wypowiedzieć. Jaki miałeś tu nick jak grałeś ?

Opublikowano

Nov 26 2012 1:04AM

Donate Prices. - Set and Acc +21 with = 150 L.E - //100% Stats = 200L.E - Weapon +21 with = 50L.E - Shield +21 with = 50 L.E - 2500 Arena Coins = 50 L.E - Honor Buffs King = 35 L.E - Set and Acc +21 with advanced [+50 Globals + Special yellow

O masakra... komercyjny w chuj, nie ma co nawet pukać do drzwii
Rekrut
Opublikowano

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Jak Ci się ten serwer nie podoba to na ch*j tu spamujesz ? Nudzi Cie ? Idz do kumpli albo do panny (jak wgl ją masz I daj się innym wypowiedzieć. Jaki miałeś tu nick jak grałeś ?

Mówisz mi, żebym się nie wypowiadał już potem pytasz o nick. Pozatym powinieneś nauczyć się trochę kulturki, widzę że z takimi ludźmi jak ty nie warto rozmawiać. Nie można się wypowiadać nt. serva który posiada skradzione pliki i ma mase bugów + pay2win?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Na tym serwie nikt nie kupuje itemków za kase. A jak Ci ten serwer nie pasuje okej wypowiedziales sie kilka razy i starczy, a o nick poprosiłem bo może Cię znam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...