Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StartCraft [ Aka Kwadratowa Masakra] 1.4.5 W-L [No Premium]

sebahack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie: Piotr

Dlaczego ty: Jestem miły i pomocny . Nie griferuję , pomogę jak ktoś będzie mieć problem . Jestem otwarty na wszystko . Pozdrawiam i oczekuję przyjęcia.

Nick: Xeess

Znawca
Opublikowano

Imie: Patryk

Dlaczego ty: Jestem ogarnięty, nie griefuje, nie zabijam bez powodu. Mam też poczucie humoru.

Nick: goldpliz

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Imie: Kamil

Dlaczego ty: Bo uwielbiam serwery typu kwadratowa masakra, gdy mnie dodasz bede kręcić filmiki....

Nick: Kamara22r

Opublikowano

Imie: Ryszard

Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięty i lubię serwery kwadratowa masakra...

Nick: rychuPL

graphic.png

Opublikowano

Imie: Filip

Dlaczego ty: jestem osobą sympatyczną, ogarniętą i pomocną. Mam poczucie humoru i nie griefuję!

Nick: Szczypi0or

Opublikowano

Imie: Paweł / Ksywa Pablos

Dlaczego ty: Pomimo 12 lat jestem ogarnięty bardziej od innych których znam. Gram w minecraft od 2 lat. Jak znajdę jakiś fajny serwer to gram na nim około pół doby. Niedługo kupuję premium i będę nagrywał serie (możliwe że z tym serwerem ). Mam skype,ts, mumble i inne komunikatory. Buduję fajne budowle i gram uczciwie nie grifuje, nie gram na hackach typu Nodus. Odpowiedz napiszcie mi na Prywatnej Wiadomości. Mam nadzieje,że się dostane i będę grał z fajnymi i ogarniętymi ludźmi.

Nick:EmCeFlowPL

Jak macie jakieś jeszcze pytania to piszcie. Mój skype : EmCeFlowPL

Pozdrowienia.

Opublikowano

Imie:Bartłomiej

Dlaczego ty:Ponieważ jestem ogarnięty i przestrzegam zasad poprawnej polszczyzny,ponadto jestem kulturalny i pomocny.Jestem też zabawny i ze mną można pożartować.Jest jeszcze jeden powód Chciałbym się dostać na ten serwer aby nagrywać z niego odcinki oraz go promować,Mikrofon niestety posiadam zepsuty ale do max. soboty/niedzieli będzie już zakupiony.

Nick:Gawron

bartek19623---18.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...